2777
2789
عنوان

به پارتنر بگم هجده تومن دادم ساعت خریدم براش

| مشاهده متن کامل بحث + 2039 بازدید | 142 پست
ببین ارزششو داره بیا یکی از کلیه هاتو بفروش وقتی تغییر جنسیت دادیم پنج برابر پول کلیت گیرمون میاد او ...

با همین جنسیتمون بریم شوگر بزنیم خو به صرفه تره😔😂عشق بازیش با تو جور کردنش با من نصف نصف😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا خنده دار شدید بعضیاتون ..‌

افتخار میدونید .فکر میکنید زن آلفا میشید با خرج کردن حقوقتون واسه یه پسر که تهش معلوم نیس بیاد بگیره شمارو یا نه

خوب یادمه یکی از شماها که پسره کلی پول ازش تیغ زده بود پسشم نمیداد تاپیک زده بود گریه و فغان که چیکار کنم پس بده پولمو

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
اونوقت یسری پسرا گوشی صد میلیونی میخرن برا رلشون عجیب نیست؟ بعد خب از کجا انقدر مطمئن میگی میزاره می ...

بخدا اگر الان میومد میومد می گفتم دوست پسرم برام کادو ۱۸ میلیونی خریده هیچکس اینقدر متعجب نمی شد بلکه خیلیا هم معتقد بودن که وظیفشه.

عزیزان هرچیزی باشه دو طرفست.

خوده استارتر میگه خودم کار می کنم و درآمد دارم و حتما به نظرش طرفش لیاقت این هدیه رو داشته.

بعضیاتون خیلی حرفاتون آبروریزیه واقعا حداقل یکم تظاهر کنید که می تونید بزرگ فکر کنید.

وقتی این خرج کردن دو طرفست دیگه چه ربطی به ازدواج و غیر ازدواج داره؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

اره شب و روز سگ‌دو بزنه که به خورد یه پسر بده افرین هم بهش

حالا شما چرا انقدر گاردی؟

همه ی پسرا بد نیستن و توشون آدم قدردان هم هست حالا من نمی دونم پارتنر استارتر چطور آدمیه اما همه بدن نیستن انقدر گارد نباشید

حالا من طفلی میخاستم ی زنگ بزنم تک میزدم ک نخاد منو تیغ بزنه🙄اینارو نبینه خداکنه و الی میگه خداروشک ...

خب همه چی دو طرفست طرف هم باید خرج کنه تا براش خرج کنی دیگه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

وقتی آدم دستش تو جیب خودش باشه برا عشقش همینجوری خرج میکنه آفرین بهت👌🏻

خیلی لذت داره چیز خوب خریدن بعد این ساعت های ۲۰۰،۳۰۰ میلیونی رو نگاه میکردم میگفتم اگه پول داشتم از اینا میخریدم 

بخدا اگر الان میومد میومد می گفتم دوست پسرم برام کادو ۱۸ میلیونی خریده هیچکس اینقدر متعجب نمی شد بلک ...

دوطرفه کجا بود پسره براش یک آبرسان یک تومنی نخریده بعد این ۱۸ میلیون پول ساعت داده براش 

جذاب سایتم😜

خیلی لذت داره چیز خوب خریدن بعد این ساعت های ۲۰۰،۳۰۰ میلیونی رو نگاه میکردم میگفتم اگه پول داشتم از ...

واقعااا. امیدوارم هممون بتونیم یه روز به چنین درآمدی برسیم هرچقدر خواستیم واسه خودمون و عزیزامون خرج کنیم.