2777
2789

من وضع مالی خانواده م خوب بود ولی یادم نمیاد هیچ وقت چند نوع میوه برده باشم همیشه ام صبحی بودم 

خوراکی میخریدیم اکثر وقتا  اونم یبار تو روز صبحونه میخوردم 

تو اون تاپیک دیدم چتد نوع میوه آب میوه شیرموز کیک آجیل

اگه بچه هاتون انقد بخورن چرا پس همه بچه لاغرن تو خیابون

درسته ماام پول زیاد مادر پدرم بهمون میدادند مدرسه ولی واقعا اهل پز دادن یا اسراف نبودیم مدیریت رو بهمون یادداده بودن

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامان من نارنگی و خیار و میوه های بودار و نمیذاشت ببرم. میگفت بوش میپیچه بقیه دلشون میخواد

ممم یادمه مامانم عاشق گیلاس بود همیشه تو فصلش داشتیم یادم نمیاد برده باشم 

صبح ها صبحونه می‌خوردیم بعد مدرسه اگه گشنه م میشد خوراکی میخوردم

با اینکه پول زیادی ب ما نمیدادن ولی من اکثرا پس انداز داشتم تو کیفم ، پولدارا از من قرض میکردن 😆 دوره دبیرستان 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

درسته ماام پول زیاد مادر پدرم بهمون میدادند مدرسه ولی واقعا اهل پز دادن یا اسراف نبودیم مدیریت رو به ...

من دانشگاه هم نیمه دولتی بود میگم خانوادم مشکلی با پول بیشتر دادن نداشتن من روم نمسشد بگیرم همون فلافل میخورویم دوستامم همین بودن

باز لقمه و میوه قابل قبوله 

فک. کن اجیل و کیک و شیرینی و شیر و آب میوه :/

اسهال میشه اون بچه

یادمه دوران ابتدایی چندوقت طول کشید تا بتونم پولمو جمع کنم های بای بخرم ، تازه اومده بود تو مدرسه مون 

این شکلات سنگیا هم که سخت میتونستیم بخریم 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

آره جدی نه که نمیخوردیم اتفاقا همه چیز ارزونتر بود و به وفور خونه همه چی میخوردیم ولی تغذیه های مدرس ...

اره تو خونه می‌ خوردیم احه تا دوازده مدرسه بودیم بعدش میومدیم خونه خب

حالا من آدم خوش خوراکی ام کلا به نظرم همون خوراکی بهتره بو ام نداره آخه اجیل و خونه بده بخوره خب

دقیقا 

ب هرحال شاید کسی نداشته باشه 

من دخترم ماشالله خوش خوراکه میگه ماما سال دیگه رفتم مدرسه پسته و بادوم برام مغز کن ببرم چندتا ساندویچ هم برام بزار کلی ام پولم بده از مدرسه خرید کنم😂😂 

ولی خب ب قول شما مغزیجات رو خونه بهش میدم 

ولی ی میوه معمولی مثه سیب و چندتا لقمه نون پنیر و گردو میذارم براش البته سال دیگه دخترم میره مدرسه😍

چ اشکال داره مغزیجات بدن بچه ببره مدرسه ، هم ب دوستاش یکم بده هم خودش تقویت شه