2777
2789
عنوان

بچه ها میشه بگید حق با منه یا مادر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 57 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برااینچیزا خودتو ناراحت نکن عزیزم..خودت میگی نوددرصدش خوبه ..خیلیم که پیش نمیاد باهم جایی برید .پس ا ...

عزیزم خواهر شوهر من ده سال ازم کوچیکتره 

یبار داشتیم جایی میرفتیم 

من و پدر شوهر و خواهر شوهرم 

بدون تعارف رفت جلو نشست

شما این اخلاقش و به اون نود درصد خوبیش ببخش ،الکی دردسر برا خودت نتراش ،حساس نشو ،میگی کم پیش میاد  باهم جایی برید ،خب چکاریه اوغات تلخی برای خودت مادرشوهر و شوهرت درست کنی 

خدا بگم چکار کنه اون کسی که این حساسیتِ جلو نشستن و برا خانم ها شاخ کرد ،مثلا چی ،این ماشین شوهره منه اینم شوهره منه فقط من باید بچسبم به شوهرم، بقیه جاهای ماشین میخ داره فقط جلو نداره 

درضمن اگر مادرشوهرت بد بود ،حالا دعوا درست کنی عیب نداره 

ممنون فکر میکردم الکی حساس شدم خب چ کاری انجام بدم سری بعد بنظرم کوچیک میشم بپرم بشینم جلو

نمی دونم چی بگم

اما خیلی کار زشتیه که وقتی همسر طرف هست یه نفر دیگه میره جلو 

حتی مادر هم باشه نباید بره جلو

اما واقعا کاری نمیتونی بکنی هر چی بگی هم زشته و ناراحتی ایجاد میشه خودش. باید متوجه باشه که انگار متوجه نیست

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
نمی دونم چی بگماما خیلی کار زشتیه که وقتی همسر طرف هست یه نفر دیگه میره جلو حتی مادر هم باشه نباید ب ...

اره حرفی نزدم 

فقط گفتم دیگه جایی ک قرار باشه اونم سوار ماشین باشه من نمیرم

ممنون از جوابت

خواهش میکنم. به حرف کسایی که بهتون میگن جلو بشین و فلان توجه نکن. زندگی گذشت و صبوری میخواد عزیزم. با یک جلو و عقب نشستن هیچی عوض نمیشه. برای رضای خدا بذار جلو بشینه و شمام لذت ببر که مادره و احترام واجبه

عزیزم خواهر شوهر من ده سال ازم کوچیکتره یبار داشتیم جایی میرفتیم من و پدر شوهر و خواهر شوهرم بدون تع ...

خب دراین مورد حق داری..میتونی به شوهرت بگی  به خواهرشوهرت بگه..اون دیگ بیشعوره خودشش