2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره میشه ولی معمولا دارو آرامبخش میدن که بتونه لوله رو تحمل کنه،بیشتر توی بیماری های ریوی اینجوری می ...

نارسایی قلبی داره 

کامل حرف میزنیم با سر جواب میده

پرسیدیم حالت خوبه 

با سر میگفت نه 

بخاطر نارساییش احتمالا ریه هایش آب آورده یعنی ادم ریه،بهشون آمپول لازیکس میزنن(داروی ادرار آور که توی خونه بجاش قرص فورزماید بوده احتمالا)آدم ریه کم میشه بهتر میشن مگر اینکه نارسایی خیلی شدید شده باشه و فشار خونش خیلی اومده باشه پایین در اون صورت یکم درمان سخت میشه و همه بدن ورم میکنه

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخاطر نارساییش احتمالا ریه هایش آب آورده یعنی ادم ریه،بهشون آمپول لازیکس میزنن(داروی ادرار آور که تو ...

ورم داره 

دستا باد کرده شدیددد

مشکل ما هوشیاریشه

میگن دیگه آرام بهش و مسکن براش فایده نداره 

جگرمون داره میسوزه براش 

اگر اتفاقه مرگه 

برسه 

هوشیاریش که اینطور که میگین خوبه،وقتی متوجه صحبت شما بشه و با سر جواب بده یعنی خوبه ،الان ارگان های داخلی بدنشون مشکل داره مثل کلیه و کبد و ریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره کامل میفهمه دست فشار میدهدست و پاشم بستن😔😔

از نظر کادر درمان بیمار شما کاملا هوشیاره الان.بخاطر لوله بی‌قراره برای همین پاها یا دست هارو می بندن.متاسفانه علایم حیاتیشون نرمال نیست برای همین نمیتونن مسکن بدن تا آروم بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40