2777
2789
عنوان

شمام حرف کاربرا رو جدی میگیرید ❓️🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 87 پست
دیدی؟گفت خوب شد بهت تجاوز شد و..

عزیزمممم❤️🥺

می‌فهمم و کاملا درک میکنم شنیدن این حرف خیلی دردناکه 

ولی فراموشش کن به این فکر کن که روزی قلبت شکست و یه روز دیگه کسی که بهت بدی کنه جواب کارشو میبینه. ❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله اسم نمی‌برم ولی همیشه فکر می کردم کاربر عاقلی باشه وقتی تاپیکشو دیدم اصلا نظرم عوض شد در موردش

دقیقا منم یهو تصورم از اون کاربر فروریخت👌

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
تنها نیستیتو ی تاپیک دیگ نزدیک بیست نفر ازش شاکی بودن🚶🏽‍♀💔

نمی‌دونم دقیق همونی که شما میگید است یانه

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
چرا ناراحت میشی؟؟ اون ک ت رو نمیشناسه میتونی اصن نخونی پیامشو

ناخواسته خوندم 😕

رفته بودم یه سری به اون تاپیک بزنم چون تاپیک قشنگی بود 

و یهو دیدم تو یه پست دیگه به من کنایه زدن

حساس نیستم ولی چون راجع به موضوعی بود که روش حساسم ناراحت شدم

من خودم اینجا زیاد محبوب نیستم و دنبال اینکه کاربر محبوبی باشم مثل بعضیا معروف نیستم.ولی کلا تو زندگی عادیمم خیلی ساکتم.اینجا هم در حد اطلاعاتم کمک میکنم.سو تفاهم پیش اومده که خودم ناراحت شدم چرا اول با دقت بیشتری نخوندم موضوعو وعذرخواهی کردم.ولی واقعا بعضیا اینجا وادار به حرفایی کردن منو که از خودمم انتظار نداشتم😂ولی خوب مثل خودشون رفتار کردم.مثلا چند وقت پیش تو یه تاپیک یه کلمه عادی که خیلیم استفاده میشه به شوخی گفتم محض خنده.یه کاربر گیر داده بود بهم اینو نگو به فلان معنیش بده.جواب دادم باز یه چرت دیگه گفت .اونموقعفقط دلم میخواد بگم ببند.حالا زیاد بدل نگیرید شاید اون‌طرفم مثل من ساعت سگیش بوده

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
بیخیال عزیزممهم نباشه براتمیاییم اینجا یه کم از تنش و مشکلاتمون رها شیم نه که بیشتر اعصابمون خرد شهش ...

کاملا درسته👌تاپیک رو زدم و نظرات شما و بقیه رو خوندم واقعا آروم شدم ممنونم از نظرتون لطف کردین❤️❤️🙏

اورا میشناسم کیمیای سایت کیست

بابا ابن امسال عضو شده 1403

دانشجو گفت مامایی ام

یهو گفت پزشکی میخونم ایران

این اومد گفت که از ایران ب خارج40 واحد پاس کنی میری

که امکان نداره..

بعد اومد گفت که9 میلیون خرج کردم

900 هزار تومن بود

گفت یبار مامانم شاغله

یبار خانه دار

کاربری دست دو نفر است انه و باوفقی