2777
2789

به دلم ننشست

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من سه هفته پیش عروسیم بود خیلی لباس عروس دیدم و پرو کردم به نظرم این لباس قشنگه

البته تو شهر ما یه مدل لباس عروس جدید اومده که دامنش حریر هست من اون مدلی انتخاب کردم البته این پارچه خیلی پرز و مو جذب می‌کنه ولی واقعا قشنگ بود و من گرفتمش 

این جنس لباس شماهم که اکثر لباس عروس ها همین بودن قشنگه

من سه هفته پیش عروسیم بود خیلی لباس عروس دیدم و پرو کردم به نظرم این لباس قشنگهالبته تو شهر ما یه مد ...

منم همه جارو گشتم حتی اینستا همه اینجوری هستن با گل های برجسته نمیدونم‌چرا میگن از مد رفته ..

من خودم خیلی به دلم نشسته 

خریدمش 

بنظرت عوضش نکنم ینی ؟ 

منم همه جارو گشتم حتی اینستا همه اینجوری هستن با گل های برجسته نمیدونم‌چرا میگن از مد رفته ..من خودم ...

اتفاقا گل برجسته خیلی شیک و اروپایی هست اصلااا شک به دلت راه نده برو یه نگاه به لباسه عروسای اروپایی بنداز اکثرا لباس ساده با گلای برجسته دارن

منتها سلیقه ها فرق می‌کنه خیلیا هستن لباس سبک عربی میپسندن شما کاری به بقیه نداشته باش اصلا به حرف کسی گوش نده یک بار عروسی میگیری هررررکاری دلت میخواد انجام بده عروسی شماست نه بقیه 

اتفاقا گل برجسته خیلی شیک و اروپایی هست اصلااا شک به دلت راه نده برو یه نگاه به لباسه عروسای اروپایی ...

میدونم در کل بنظرتون خوبه نه؟ ای کاش دامن لباسم تور بود 

حس میکنم این دامن باعث شده زیبا به نظر نرسه 

خیلییییی خیلییی زیاد قشنگه انشالله مبارکت باشه دیگه بهش فک نکن

می‌خوام استین لباس عقدم رو در بیارم با دستکش بپوشم برای کلیپ عمارت ام اونو دوست دارم بپوشم 

چون روز عقد شوهرم آتلیه نبرد منو 

لباس چاک داره می‌گفت نمیبرم

اما روز عروسی فیلمبردار زن هست کاری نداره