2777
2789
عنوان

تایپکه اونی ک عروسی ابجیش بود چرا تعطیل شد😐

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 32 پست
من سال پیش گفتم عقد خواهرمه یعنی از سال پیش تا الان داشتم برنامه ریزی میکردم تاپیک بزنم پز بدم

میدونی چیه

میگفتی بابام کادو داده به خواهرم،من ومامانم هم جدا کادو بدیم یانه

لایک نننننکننننن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیر سرکاری نبود اگه کسی از من چیزی دیده که تایید میکنه حرفی رو الکی زدم شات بده وگرنه خیلی ها الکی ا ...

گلم نی نی سایتو میشناسی ک😂کاربرا هم گناهی ندارن

حیلیا عقده ای ان میان الکی حرف تایپک میزنن برا همون

یه روزی بر میگردی که دیگه منی وجود نداره🙃 در حال اضافه شدن به جمع مرغان 😁البته اگه خدا بخواد💕🍃

منم تازه شروع کرده بودم به خوندن ترکید نمیدونم چی شد

منم😂😂

یه روزی بر میگردی که دیگه منی وجود نداره🙃 در حال اضافه شدن به جمع مرغان 😁البته اگه خدا بخواد💕🍃

میان پز میدن و عقده هاشونو خالی میکنن و به نمایش میذارن  که  معلوم نیست راسته یا دروغه  که البته ۹۹درصد دروغه.    یه عده توی اینستا با کلیپ و عکس  و داستانای چاخان  که همیشه هم شوهراشون عاشقشونه و زندگی رویایی ای دارن  عقده ها و کمبوداشونو جبران میکنن     یه عده هم با داستان نوشتن توی نی نی سایت کمبوداشونو جبران میکنن.  هردو گروه از یه قماشن

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
😁چطور فهنیدید از اول بگید چی بود چی شد

گفت پدرم ۲٠ تا خونه داره تو کار ساخت و ساز هس 

بعد دنبال گرفتن یارانه بود 

از طرفی گفت شوهرم و خانوادش گدا هستن 

منم گفتم حتما هم سطح بودین وصلت کردین 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
اع،پس اشتباه فکرکردم😄😅🤣🤣🤣

بخاطر اون کاربرای فیکه همش😂

میان پز میدن و عقده هاشونو خالی میکنن و به نمایش میذارن که معلوم نیست راسته یا دروغه که البته ۹۹د ...

دقیقاا😂

خوب نیست میای جزئیات رو توی فضای محازی میگی

من اصلا یه ساله عضوم ۱۵ تا تاپیک نزدم 

اینم فقط برام سوال شد 

ﺭﺍﺑﻄﻪ ﺍﯾﺠﺎﺩ ﮐُن،ﻭﻟﯽ ﻭﺍﺭﺩِ ﺭﺍﺑﻄﻪ ﯼ ﮐﺴﯽ ﻧﺸﻮ” ﺣﯿﻮﺍﻧﺎﺕ ﻫﻢ، ﺑﻪ ﺟُﻔﺖ ﻫﺎﯼ ﯾﮑﺪﯾﮕﺮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ”اگر بگوییم خدا وجود ندارد مثل این است که بگوییم فرهنگ لغت در اثر انفجار در یک چاپخانه پدید آمده است.آنتونی رابینز
گلم نی نی سایتو میشناسی ک😂کاربرا هم گناهی ندارنحیلیا عقده ای ان میان الکی حرف تایپک میزنن برا همون

اصلا من تو گیر و بند اینجا نیستم شاید دو نفر ادم منو نشناسه چون فعالیتی ندارم