2777
2789
عنوان

به نظرتون خواستگارمو مامانش پشیمون کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 31 پست

ب جهنم بابا مهریه من دوسال پیش۶۰۰تا سکه بود خانوادش نتونستن دهن باز کنن بگن نه چون شوهرم  اتمام حجت کرده بود باهاشون ک حق ندارین حرف بزنین اگرم با حرف خانوادش پشیمون شده بهتر که رفته آدم بچه ننه واسه چیته

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳۱۴؟ میدونستی ب تعداد همینا داماد باید مالیات بده ؟ بخاطر همینه شاید

نه اون قانونش تصویب نشده فعلا ما زنگ زدیم پرسیدیم از دفتر خونه 

آخه به نظرم درسته ۳۱۴ تا زیاده 

۱۴ تا هم کمه 

حداقل نگفتن معقولش کنید ۱۱۴ تا 

خدایا مرسی ♥️
خب پسر حتما رفته فکرهاشو کرده به مامانش اینجوری گفته بگوواقعا هم تو این زمونه ۳۰۰ تا سکه زیاده به نظ ...

وقتی نداره سیصدتا بده براچی خونه میخواد

هرچند اگر داشته باشه سیصدتا بده بازم درخواستش بیشعورانه بوده

.

نه اون قانونش تصویب نشده فعلا ما زنگ زدیم پرسیدیم از دفتر خونه آخه به نظرم درسته ۳۱۴ تا زیاده ۱۴ تا ...

نه عزیزم اتفاقا همین چند وقت پیش عقد پسر خالم بود نزدیک ۵۰ تومن مالیات داد همونجا ، ک اتفاقا مادرمم گفت خوب شد سر عقد شما این قانون نبود ، ولی ۱۱۴ تا معقوله ب نظر منم

ب جهنم بابا مهریه من دوسال پیش۶۰۰تا سکه بود خانوادش نتونستن دهن باز کنن بگن نه چون شوهرم اتمام حجت ...

چقدرهمسرت کارش اشتباه بوده،

دقیقا پسر دوست منم همین حرف به خانواده اش زده بود، الان داره طلاق میگیره دردسرش با خانواده خودش، بی فکری هاش کرده، اجازه اظهار نظر به خانواده خودش نمیداد، حالا مشکلاتش اینها باید حل کنن

پسر ودختر باید خانواده‌شان هم نگه دارن، جوگیر نشن

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
چقدرهمسرت کارش اشتباه بوده،دقیقا پسر دوست منم همین حرف به خانواده اش زده بود، الان داره طلاق میگیره ...

۲سال ازدواج کردم خانوادش حق دخالت نداشتن تو زندگیمون بی احترامی نکردیم ولی خودمون اولویت همدیگه ایم خیلی خوبه همسرت بچه ننه نباشه اجازه دخالت دادن با احترام گذاشتن خیلی فرق داره عزیزم 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار