2777
2789
عنوان

چطوری رفرنس بخونم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 23 پست
از سال بالاییا نمیتونی بپرسی مطالب مهمو سر تیتر هارو برات مشخص کنن اونارو بخونی لازم نیست کلمه کلمه ...

خب اگه در حد ۲۰ نگن 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته رفرنس خوندن من دارم واسه ارشد میخونم هر کدوم رفرنس ها ۵۰۰ صفحس دهنم سرویس شده مریض شدم از ...

خب دی امتحانه وقت دارم بخونم چون ۲۰ آبان شروع شدیم دی امتحانه

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

دوسال دیکه سلامت میکنم اون موقع میکی وای اره😂

الان چیکار کنم من می خواستم جز استعداد درخشان محسوب شم

اگه دنبال 20 هستی که باید بشینی بخونی همه رو ولی پیشنهاد میکنم خودتو زیاد اذیت نکنی

آره می خونم همشو فقط برنامه بلد نیستم 

روش خواندنم چطوری باشه مثلا ۸ تا کتاب تو یه روز چهار تا تو یه روز چهار تا یک روز من اصلا برنامه ریختن بلد نیستم 

آره می خونم همشو فقط برنامه بلد نیستم روش خواندنم چطوری باشه مثلا ۸ تا کتاب تو یه روز چهار تا تو یه ...

فقط بشین از اول شروع کن بخون تا موعود 

هرچی در توانته

ببین چند روز داری بسته به حجم مطالب مشخص کن