استاسیرا مدیر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12984 عنوان چطوری رفرنس بخونم😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 23 پست ۸ تا کتابه هر کدوم ۶۰۰ ۳۰۰ صفحه هست هر چی می خونم تموم نمیشه 😭😭ترم اولیم گفت اگه ۲۰ می خوای رفرنس بخون من الان تازه ۶۰ صفحش خواندم ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم امروز | 15:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12984 از سال بالاییا نمیتونی بپرسی مطالب مهمو سر تیتر هارو برات مشخص کنن اونارو بخونی لازم نیست کلمه کلمه ... خب اگه در حد ۲۰ نگن ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12984 خیلی سخته رفرنس خوندن من دارم واسه ارشد میخونم هر کدوم رفرنس ها ۵۰۰ صفحس دهنم سرویس شده مریض شدم از ... خب دی امتحانه وقت دارم بخونم چون ۲۰ آبان شروع شدیم دی امتحانه ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
رد_پای_می عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 2501 خب اگه در حد ۲۰ نگن اگه دنبال 20 هستی که باید بشینی بخونی همه رو ولی پیشنهاد میکنم خودتو زیاد اذیت نکنی
استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12984 دوسال دیکه سلامت میکنم اون موقع میکی وای اره😂 الان چیکار کنم من می خواستم جز استعداد درخشان محسوب شم ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
استاسیرا مدیر استارتر عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 12984 اگه دنبال 20 هستی که باید بشینی بخونی همه رو ولی پیشنهاد میکنم خودتو زیاد اذیت نکنی آره می خونم همشو فقط برنامه بلد نیستم روش خواندنم چطوری باشه مثلا ۸ تا کتاب تو یه روز چهار تا تو یه روز چهار تا یک روز من اصلا برنامه ریختن بلد نیستم ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
رد_پای_می عضویت: 1403/03/22 تعداد پست: 2501 آره می خونم همشو فقط برنامه بلد نیستم روش خواندنم چطوری باشه مثلا ۸ تا کتاب تو یه روز چهار تا تو یه ... فقط بشین از اول شروع کن بخون تا موعود هرچی در توانتهببین چند روز داری بسته به حجم مطالب مشخص کن
آیسان123456 عضویت: 1399/11/02 تعداد پست: 26896 خب دی امتحانه وقت دارم بخونم چون ۲۰ آبان شروع شدیم دی امتحانه جزوه و اسلاید بخون دیگه چاره ای نیس یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚