2777
2789
عنوان

قلبم داره مچاله میشه از شدت درد😭😭😭😭شدید بهش وابسته بودم😪😪

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه واقعا موندن من فایده ای نداشت تو آب نمک نگه داشته بودم بنده خدا رو خودم عذاب وجدان داشتم

خب دیگ خودت جواب خودتو دادی ولش کن ایشالا بعدی ها 

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

قلبم رو چکار کنم😪😪😪😪تا ابد حسرتش رو دلمه

بعضی وقتا پا بزار رو دلت و با عقلت فکر کن ایشون باید بره سراغ کسی که شرایطش مثل خودشه نه دختر مجرد باور کن بهترین کار برات همینه

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
همش ببخشید الکی بوده کسی کسی رو بخواد بعد از ۳ سال تو یه هفته نمیگه بای مرد مشکلی نداره سنش بره بالا ...

اون خیلی تلاش کرد ولی دلم میخواست بگه آقا الان که خانوادت نمیذارن خب خودمون باهم باشیم ن کات😪😪😪😪😪

یه ضرب المثلی هست میگن زن مرده رو زن بدین،زن طلاق رو سگ.

یعنی کسی ک قبلا ازدواج کرده اونم مرد،ی سری مشکلات داشته که جدا شده.و بعدم نیاز جنسی ش در اولویت هست.اینکه نمیتونه صبر کنه.و از خداش بخواد شما دوشیزه هستین اگه میخواست باید تلاش میکرد

بیخیال ش شو خدا بهترین ها رو واست میذاره.