2777
2789

کمکم کنید خودم میخوام رنگ کنم نمیدونم چیکار کنم نمیخوام موهام بد بشه 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو خونه هر کاریم کنی وقتی بلد نباشی نمیتونی فقط موهاتو آسیب میزنی

نمیتام‌چس تومن دارم فقط با اون میتونم رنگ بخرم برم سالن باید یکو نیم بدم رنگ مو ایرانیم میخرم

خدا نکشتت 😂 😂 😂 همون چی تومن نمیشه صبر کنی یکم دیگه جور بشه بری سالن؟

😆😂نه الان میخوام حال روحیم خوب شه موخام میخوام کوتاه کنم بهم نمیاد حداقل یه رنگ کنم افسردم افسرده تر نشم برم بمیرم 

خدانکنه عزیزم ولی اگه موهات بسوزونی افسرده تر میشی 😰😂

نه بابا نمیسوزه این رنگ پایه مو خیلی زوشن نمیخواد که بسوزه 

خدانکنه عزیزم ولی اگه موهات بسوزونی افسرده تر میشی 😰😂

نهایت ۷ رو بخواد ۶ هم کافیه گمونم یه مرحله دیگه نهایت دو مرحله دکلره میخواد 

نهایت ۷ رو بخواد ۶ هم کافیه گمونم یه مرحله دیگه نهایت دو مرحله دکلره میخواد

وای چشمت روز بد نبینه آخرین بار اومدم تو خونه دکلره کردم ۱ساعت رو موهام بود چک میکردم میگفتم موهام خراب نشدن پس بمونه رنگم بهتر بشه 

بعد که شستن موهام قشنگ انگار آدامس کش میومد دیگه بعد از اون گفتم غلط کنم تو خونه رنگ بزارم 

وای چشمت روز بد نبینه آخرین بار اومدم تو خونه دکلره کردم ۱ساعت رو موهام بود چک میکردم میگفتم موهام خ ...

قبلا دکلره کردین ؟ من تو عروسیم کردم بعد اونم یه تیکه کوچوله از مو میکنی روش اول روز قبل تست میکنی بعد... فرداش...

قبلا دکلره کردین ؟ من تو عروسیم کردم بعد اونم یه تیکه کوچوله از مو میکنی روش اول روز قبل تست میکنی ب ...

اره کردم 

موهامم تا پایین باسنم پر و بلند تا رنگ کردم نابود شدم 

آخرشم مجبور مشکی زدم دوباره

اره کردم موهامم تا پایین باسنم پر و بلند تا رنگ کردم نابود شدم آخرشم مجبور مشکی زدم دوباره

کنترل کردن اونهمه مو تو خونه سخته اره منم بعد عروسیم اومدم رو مو دکلره هام یه بار دکلره زدم پایش روشن تر شه ۸ یود میخواستم ۹ بشه شد اما سوخت ،ولی تا ۸ پایه سالمی بهم میده