2777
2789

سلام بچه ها جاریم به بهانه های مختلف تو وات به شوهرم پیام میده بیرون میریم باهاش بگو بخند راه میندازه تا اینکه یه روز اتفاقی پیامش رو دیدم ک به شوهرم عزیزم، گلم، جان، قربونت، استیکر بوس فرستاده بود شما هم اگه مرتب جاریتون به شوهرتون پیام بده ناراحت میشین؟من باید با این چیکار کنم؟ بین خودم و شوهرم هم سر این موضوع اختلافه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه من ناراحت نمیشم چون شوهر خودمو میشناسم

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

اگه شوهر داره که یه مدت تو هم با برادرشوهرت گرم بگیر و پیام بده و مدام به شوهرت هم نشون بده این حرکتت رو اگه زورش گرفت بهش بگو که شما که باهم خوبید چه اشکال داره ما هم باهم صمیمی باشیم 

نگو که هیچی به جاریت نمیگی من بودم پارش میکردم 

با لبات فاتحه هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشمات مدیونم....یه پناهنده ترسیده تنهام اما پشت مرز تن تو تا به ابد میمونم...

من واقعا خوشم نمیاد و برخورد شدید میکنم هم با جاریم هم با شوهرم چون خودم هم از این ارتباطات ندارم و به شوهر کسی تاحالا چراغ سبز و خنده و فلان نشون ندادم . همیشه توی جمع میشینم کنار شوهرم حتی اگه خونه مون مهمون بیاد میرم پیش خانمش میشینم نه اقاش این معلومه که منظور داره و هدفش دعوا انداختن توی زندگی شماست 

یه بار به جاریت بگو گوشی شوهرم همیشه دست منه تو که پیام میدی میده به من میگه حوصله شو ندارم خودت جواب بده منم  جواب هاتو من می‌نویسم استیکر های خوبی هم میفرستی همه شو ذخیره کردم . 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

داره عشوه میاد مخ بزنه 

بلاکش و به شوهرت بگو اصلا پیام ها اینو سین نزنه اگه قبول نمیکنه یا نشد به جاریت خیلی رک بگو خیلی رک 

نقطه ضعف جاریتو پیدا کن از اون طریق به طور نامعلوم حرصش بده  (دلت خنگ شه)

اگه ازم بپرسی بهشت رو این زمین کجاست از اینجا بهت میگم🕋😍🤍💯

اگه شوهر داره که یه مدت تو هم با برادرشوهرت گرم بگیر و پیام بده و مدام به شوهرت هم نشون بده این حرکت ...

این پیشنهاد خوبیه در صورتی که قبلش جدی و محکم با شوهر خودش صحبت کرده باشه واون زیر بار قطع رابطه چتیشون نره.در مرحله ی اول شاید صحبت کنه و طرف به خودش بیاد و قانع شه

🙃