2777
2789
عنوان

کسی هست هم شوهری باشه هم درسخون 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 50 پست
من خواهرمم معلمه خودم پرستاریم درسایه ما و شما خدا و خرماست ماله ما هم کارش هم دوران دانشجوییش خیلیی ...

نه منظورم اینه دیگه تکلیف درست معلومه تو باید این درس ها رو بگذرونی و تمام اینجوری نیست مثل کنکور دوباره چند سال بشینی ببینی قراره تازه چه اتفاقی بیوفته و چی قبولی بشی و کجا و.....هزار چیز دیگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودم میخواستم ازدواج کنم گفتم درس میخونم کار میکنم کلا تو خانوادمون برامن چیزی به معنای نه استفاده ن ...

الان ازدواج کردم درسم تموم شده سرکار میرم دلم نخواد نمیرم فکر یادگرفتن رانندگی گواهینامم 

شمام بستگی به طرفت داره اگر قرار جلوتوبگیره افسردت کنه همون بمونی خونه تنها بهتره تا با یکی ازدواج کنی نزاره درس بخونی بعد افسرده بشی

بخدا این عین واقعیت یکنفر از فامیلامون مثل شما پرستاری میخوند ازدواج کرد شوهر گفته بود بره بعدا گفته بود نه اصلا الانم دیگ ۲ تا بچه داره نزاشت بره طفلک ترم دوم رها کرد