2777
2789
عنوان

جدا بشم

244 بازدید | 25 پست

شوهرم دیونه شده دیشب یه چیز معمولی گفتم دیونه شد دادو بیداد کرد گفتش کاش تالار مینداختیم عروسی رو منم برگشتم گفتم کم به حرف مامانت گوش کن یادت میدن نشستیم حرف زدیم قرار شد مختلط بگیریم الان چرا هی عوض میکنین حرفو دیونه شد داد زد الکی 

صبحم زنگ زد گفت وام جور نشد واسه عروسی بعد گف به مامانم گفتم کم دعوت کن پول ندارم غریبه ها رو دعوت میکنی منم برگشتم گفتم اره ما کلا پنجاه نفریم شمام کم دعوت کنین یهو دوباره سگ شد داد زد پنجاه نفر از کجا اومد من تو ذهنم میگفتم کمه دیگه پنجاه نفر دیونه شد خونه خالم بودم زنگ زد گف جلو در خالتم درو  باز کن بیام ببینم پنجاه نفر از کجا اومد من پول ندارم خسته شدم بسه دیگه فلان رفتم جلو در داشتم از استرس میمردم آبروم میرف پیش خاله هامو دختر خاله ام گفتم باشه برو خونه کم میکنیم مهمونارو هر چی تو بگی فلان خواستم آروم بشه صداش بالا نره پیش همسایه ها و خاله هام نشنون 

حقیقتا ترسیدم ازش اینجوری کرد میدونم تحت فشاره ولی دیگه نمیتونم کمتر از پنجاه نفر دعوت کنم برگشته میگه بیشتر از بیست نفر نشین کلا با صد نفر عروسی و تموم کنیم

میخوام بعد مامانم بگم چیکار کرد دیونه شده انگار میخوام جداذبشم فردا هر اتفاقی بیفته قراره اینطوری کنه

چیکار کنم😔😭

خب که چی مثلا ؟!«»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیگم جداشو

ولی من تو این موقعیت باشم این آدمو همین الان میندازم تو سطل آشغال برای همیشه

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

۱۰۰ نفر تموم کن بعد تو حق نداری ۵۰ تا دعوت کنی ؟ 

عروسی نگیر عزیزم مگه مجبوری ، وقتی شعورش در این حد هست عروسی میحوای چکار ؟ نصف جهاز رو بگو اقا بگیره 

بعدم برو مشاور الان سر عروسی ک وظیفه ش هست این داستان رو داری وای ب حال موارد دیگه 

مگه بزرگتر ندارید؟هی شل کن سف کن بعدم بیست نفر که میشید خاله وعمو به بچه هاشون هم نمی رسه

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .