2777
2789
عنوان

شوهرم با رفیقش خیلی صمیمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 25 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه آدم اوکیی باشه چه مشکلی داره؟

اشکالش اینه که دوست هررر چقدر هم خوب و مثبت باشه بازم باید حد و حدودها رعایت بشه 

نه این که ۲۴ ساعت باهاش باشه 

ته همه ی این دوستیا حتی خوب تریناش آخر سر یه گندی بالا اومده‌...

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

نه ندارم

پس سعی کن دورش کنی 

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  

من همسرم بجا یکی چهار پنج تا رفیق داشت بازارم میرفتیم زود کار منو انجام میداد میرفت پیش دوستاش

ولی همشون با مرام و عالین

منم خیلی حساس بودم وقت بیکاریش با اونا بود کلا

الان سرکار میره از حموم بزور وقت میگیره😂دیگه نمیتونه بره ولی دوستاش بامرامن بعضی از روزا میرن محل کارش پیشش

الان خودم دلم میسوزه دوست دارم بره بگرده

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

نه از وقتی ازدواج کردیم همیشه با هم بیرون بودیم خودش دوست داشت باهم وقت بگذرونیم جوریکه مادرشوهرم حسودی میکرد میگفت از وقتی تو اومدی چرا دیگه با پسرخاله اش نمیره بیرون قبلا خیلی با هم خوب و رفیق بودن منم گفتم عه نمیدونستم فکر کرده من جلوشو میگیرم

یعنی گی هست؟

وا😐😐😐😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
واااا چیه خب کسی که جای زنش همش با مرد دیگه می‌چرخه نرماله؟خردادیان هم گی بود زن هم داشت

من میدونم چه خبره زمانه خراب شده همچین ادم های هم برای این که کسی بهشون شک نکنه میرن زن میگیرن ولی اینجوری نیست که هر کی زیاد با رفیق باشه یعنی خرابه ممکنه رفیق باز باشه فقط همین بهتر نیست تو دل بنده خدا رو خالی نکنیم؟منم همسرم یه کارگر داره زن بچه داره ولی همش رفیق بازی میکنه مشکل دیگع نداره فقط رفیق بازه همسر منم میاد هی میگه خاک بر سرش انگار مجرده با مجرد ها میگرده 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
من میدونم چه خبره زمانه خراب شده همچین ادم های هم برای این که کسی بهشون شک نکنه میرن زن میگیرن ولی ا ...

این مدل گرایش داشتن خراب بودن نیست فقط ماها نمی‌تونیم بپذیریم وگرنه خیلی از جاهای جهان قبول کردن این موضوع رو،این که همش با یک نفر باشه تا رفیق بازی کنه به نظرم متفاوت هست ،البته اگه هم نباشه می‌تونه یه گوش زد بدی هم باشه برای شوهرش