2777
2789
عنوان

گارداسیل

98 بازدید | 16 پست

دوست پسرم رفته برای خودش و خواهرش واکسن گارداسیل نه ظرفیتی خریده اونم با پارتی که داشتن توی داروخانه با قیمت کم ک هیچکسم گیرش نمیاد و باید بری توی صف وایسی تا بلکه نوبت بشه یروزی بعد میدونست من دنبال  واکسنم ولی اصلا حتی ب منم نکفته رفته خریده حتی نیمده بهم بگه مثلا من میرم میخرم تو نمیخای؟من پولش هر چقدر بود میدادم ولی ناراحت شدم از دستش .ب نظرتون بهش بگم ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داری میگی خودش و خواهرش

اونا خانوادشونه

ولی شما فقط دوست دخترشی یعنی برای اون متاسفانه رسمیت نداری

شاید به این چشم نگاه کرده به شما

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

بگو حداقل بهت بگه از کجا خریده😶😶

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ولی غریبه که نیستم .خانوادش منو میشناسن

درسته

بلاخره این برمگیرده به دوست داشتن و اولویت طرف

من بودم برای دوست دخترم که ارزش داره میخریدم

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

درستهبلاخره این برمگیرده به دوست داشتن و اولویت طرفمن بودم برای دوست دخترم که ارزش داره میخریدم

منم دقیقا حرفم اینه .اصلا حتی پولشم خودم میدادم ولی اون میتونست با اینکارش نشون بده ک اره منم مهمم.دیگه اونم وقتی پارتی داره میره میخره