2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 114076 بازدید | 1172 پست
وای خوشبحال عروستونمن جاش بودم مادرت میزاشتم رو سرم مادرشوهر من مرگ هم نیاورد برای منو بچمکمک هم نکر ...

معمولا همینه دیگه اینجور مادرشوهرا احترامشون بیشتره .مادرم خیلی ناراحت شده از این حرکتش .میگه اگه حرف بدی زده بودم یا کم و کسری براش میزاشتم ناراحت نمیشدم

بقچه جان شرح ماجرا رو به مامانم گفتم...گفتم به جاشون بودی ناراحت میشدی؟گفت خیلی زیاد!گفتش ناهارشونو ...

مادر قصه اش فرق داره واقعا

سلامشون رو برسون دستش رو ببوس

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان میاد بهت میگه آی کیوت پایینهخب عزیز بفهم اینا زورشون گرفته بی‌خبر بودن

اخه بخدا خب نامزدی طرف می‌ره بیرون میگرده دیگه کجاش بده خب واس اینکه خانواده طرف مقابل هم ناراحت نشه که سر نمیزنه حالا واس یه وعده می‌ره خونشون تولد هم خب هرکس با خانواده خودش راحتتره خب اگه تو چیزای دیگه احترام ندارن میشه بگی حق با ایشونه نه اینکه چون خودم عروسم اینو میگم بخدا زنداداشم هم همینجور بود ماهم به نظرمون طبیعی بود

اوه اوه از همین کامنتا میشه عروسای دریده رو شناسایی کرد

عروس هرکاری کنه مقصر نیس امان از روزی ک مادرشوهر ی حرکتی بزنه میکننش پیراهن عثمااان

ماشالله احمق زیاده اسی جان براخودت نزار حق صددرصد باشماست 

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)

دوستان پیشنهاد  میکنم همین حالا دعوا روتموم کنین وبخوابین قطعا عروس خانم وشوهرشم الان دارن خواب هفت پادشاه میبینن ادامه دعوا باشه واسه آخر هفته تولد شوهر اسی انشالله

نظر خودمه!

عروستون از همین الان داره خودشو نشون میده ،نشون میده که اهل جار زدن،صمیمی بودن،ساده بودن نیس!!همین.....وگرنه بدی نکرده...داره مدلشو نشون میده!!!!!!لطفاااااا شما هم مثل مدل خودش رفتار کنید...

وگرنه تا قیوم قیامت بحث وغیبت وناراحتی بینتون به وجود میاد

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
ولی خیلی ها اینو از پسرشون انتظار ندارن از عروسشون انتظاردارن. الانم مادر اسی کار خاصی نکرده یه ناها ...

واسه مادر خودتون هم میگید دندش نرم؟ 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
کجاش دیدی زن داداش من میاد غذا میخوره ظرفشم‌نمیشوره

چقدر بیشعورن والله از ماهم همینطور بود بیشخصیت میومد می‌نشست میوردیم جلوش میخورد میذاشت میرفت و دست به سیاه و سفید نمیزد کار همیشش بود و همیشه هم فتنه درست می‌کرد 

نظر خودمه!عروستون از همین الان داره خودشو نشون میده ،نشون میده که اهل جار زدن،صمیمی بودن،ساده بودن ن ...

بله درسته 

ماهم همینجوری بی محبت میشیم

ن عزیزم زنوشوهر خودشون ک مشکل ندارن خودشون ک دعوا ندارن حتی اگ دعوای بین خودشون باشه خودشون حل میکنن،این دخالت های بیجا اطرافیان ک میان ی حرفی ی حرکتی میزنن یه آتش ب پا میکنن،بد خودشونو میزنن ب مظلومی ک نه ما ک کاری نداشتین

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈
بخدا کرم از عروساس الان

توهمین سایت ببین مادرشوهرم بدنگام کرد حق دارم ناراحت شم

همه هم وای اره همه مادرشوهراهمینن

واییی چ مادر شوهر اشغالی 

وای وای وای

ولی عروس هرکاری کنی نههه بازم خونواده شوهر مقصرن😂😂😂پس ازهمینجا میشه فهمید مشکل خود عروسان

رفیق هرنوعش،با هرنوعی گشتیم ودیدیم ک تهش با زخمی تنهاییم:)
مادر قصه اش فرق داره واقعاسلامشون رو برسون دستش رو ببوس

سلامت باشی عزیزم دلم

پایین براتون پست گذاشتم ،حتما بخون واجراش کنید

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
دوستان پیشنهاد میکنم همین حالا دعوا روتموم کنین وبخوابین قطعا عروس خانم وشوهرشم الان دارن خواب هفت ...

اینا تا صبح سر عروسه میجنگن 😂😂

همه با هم دعوا

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞