2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 77823 بازدید | 1172 پست
کسی ک کار نمیکنه تنبلی نیست دوست نداره شایدمن ۲۳سال مجردی خونه پدرم ک عزیز ترینمه کارنکردم مادرمم هر ...

چقدر خوب گفتی... 

بعضیا یجوری میگن عروس ظرف خودشم نمیشوره انگار بقیه غذا نخوردن عروس تنهایی همه ظرفارو کثیف کرده یا انگار قبل عروس داشتن، ظرف کثیف نمیشده. 

پذیرفتم که ابر هستم و اگر خسته شدم حق دارم که ببارم... 🌧️⚡☔عاشق زندگیم هستم، عاشق همسرم❤️عاشق پسرم❤️ خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۳۰ سالمه، مادرم چه وقتی مجرد بودم چه وقتی متاهل شدم نمیذاره اصلا کار کنم خونش، الان یکماهم بمونم ...

خوب می‌کنی من کار کردم شد وظیفه فک من خواهر شوهر میومد زنگ میزد به من بیا خونه مامانم برای ما غذا بپز پذیرایی کن!!!

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹

گلم می‌دونم خیلی بهتون برخورده از اینکه خونه مادرتون شده رستوران براش ولی تا حدی طبیعیه تقریبا همه ی اینایی که جبهه گرفتن تو عقد همینجور بودن ، مدیریت این قضیه برمیگرده به مادر و برادرتون خودتونو اذیت نکنید وی نکته بگم، الان تولد بگیری و اونا رو نگی مقصر هم میشی ، چون اون خیلی راحت میگه خانوادم گرفتن من که تو خونم نگرفتم ، اتوی خوبی میگیره بنظرم با سیاست تر رفتار کن بگو ، ولی مادرت برنامه ریزی کنه برای خانم غذا آماده نکنه 

خیلی کارشون زشت بوده من نمیدونم چرا یسری از عروسا فقط خانواده خودشونو میبینن انگار خانواده پسر فقط سرویس دهنده ن 

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

ب نظر من کار بدی نکردن

فقط محل شما نمیذارن 

شما هم ازشون فاصله بگیرید 

موقع نهار هم میخواید مطمئن بشید میاد یا نه زنگ بزنید ببینید میان یا نه 

انقدر جنگ اعصاب نداره واقعا

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

حالا هرکسی تدارک دیده بودخانواده اش صدبار مهمون مادر من بودننباید به مادر من بی احترامی میکردنفوقش ا ...

دهن همچین عروسایی که یکیش مال ماست از بیخ سرویس ….

اینا یه طایفه رو بهم میریزن … تازه کجاشو دیدی …. نه میخوام بترسونمت نه راهی بلدم چون خودمون به همچین درد بی درمانی سالهاست دچاریم … کل حرمت ها رو از بین میبرن بی ذات ها 😔😔

خوب می‌کنی من کار کردم شد وظیفه فک من خواهر شوهر میومد زنگ میزد به من بیا خونه مامانم برای ما غذا بپ ...

والا از منم خیلی توقع داشتن، شوهرم گفت زن من مادرش نمیذاره خونش کار کنه، یا مثلا میگفت بیا بشین دیگه خسته شدی

با حرفای شوهرم یکم خودشونو جم کردن

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن