2777
2789
عنوان

چیکار کنم بتونم فراموشش کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 45 پست

من از دور دخترلجبازوبچه ای رو میبینم ک برای عروسکش پافشاری میکته وپازمین میکوبه

این حساطبیعیه بعداز ازدست دادن چیزی یاکسی ک مطعق بخودت بوده ونداریش

دختر زیبا تو کسیو ازدست دادی ک نخاستت واون کسیو ک اینقدر میخادش رو ازدست داد اکر رپزی برگشت هم سمتش نرو... چون ارزش اشکاتا نداره

خوووب گریه کن تاخالی شی ولی ازیه نقطه بلند شو وتمامش کن برای همیشه و ب زندکی جسورانه ادامه بده

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من عشقی داشتم ستودنیعاشق ومعشوقی ک قسم میخورم تکرارنشدنی بودیمبرای هم جان میدادیمبرای هم میمردیمازهم ...

افرین خوبه خودت میگی عشق ستودنیه

یه بار یه جایی خوندم همه آدما بالاخره میرن ولی با کسی باشین ک حداقل اگه رفت یا هراتفاق دیگه ای بگیم خب ارزشش رو داشت دیگه درسمون رو از اون رابطه میگیریم تموم هررررچند سختتتت ولی میدونی تموم و خاطرات خوبی باهم داشتین

میدونی این آدم چطور روح وروان مو نشونه گرف 

میدونی چقدررررر ر تحقیرم کرد گف تو هیچی نمیشی چقدررررر توهین می‌کرد یه حرفایی اینجا من نمیتونم بزنم 

میخاستم تمومش کنم ولی التماس می‌کرد ک نه بعدش به کسی نمیتونم اعتماد کنم

میدونی اعتماد بنفسمو نااااابود کرد

یکاری باهام کرد هییییچکسی رو نمیتونم باورش کنم

هییچ ذوق و حسی نسبت به هیییییچی ندارم😭😭

ولی میدونی بعدش چطوری رفت طوری رفت انگار هیییچوقت وجود نداشتم 

حتی یه خدافظی هم نکرد بدترین حرفارو زد

من الان دارم تاوان کار نکردمو بی دلیل پس میدم تمومی هم نداره

ولی اون چی عین خیالشم نیس راحت با این واون ولی من چی... 😭😭😭

از همچی زده شدم 

دوسالهههه هنوز نتونستم کنار بیام

همشش هی افکار خودکشی میاد تو ذهنم میگم بمیرم بهتر از این همه فکر وخیالل

حالم از حماقت سادگی خودم بهم میخوره 

افرین خوبه خودت میگی عشق ستودنیهیه بار یه جایی خوندم همه آدما بالاخره میرن ولی با کسی باشین ک حداقل ...

تو ک لالایی بلدی چراخابت نمیبره؟ ستودنی بود وارزشمند بود ولی ب صلاحم نبود و تموم کردیم

الان عشق تو ستودنی بود ک داری میپرستیش و خودتو نابود میکنی؟ نمیفهممت بخدا

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

من از دور دخترلجبازوبچه ای رو میبینم ک برای عروسکش پافشاری میکته وپازمین میکوبهاین حساطبیعیه بعداز ا ...

من دوساله دارم گریه میکنم کسی باورش نمیشه دوسالللله

شب وروز دارم گریه میکنم 

خیلی زیباست نه🙃

اون برنمیگرده اون حتی منو یادشم نمیاااااد همینقدر قشنگ

تو ک لالایی بلدی چراخابت نمیبره؟ ستودنی بود وارزشمند بود ولی ب صلاحم نبود و تموم کردیمالان عشق تو ست ...

خب میگم ستودنی نبود

من بیشتر نمیتونم خودمو ببخشم 

میگم چرا من باورش کردم 

چرا باهام اینکارو کرد 

وخیلی چراهای دیگه

اگ ستودنی بود فشار نداشت

میدونی قتل احساس چی هس

من دوساله دارم گریه میکنم کسی باورش نمیشه دوساللللهشب وروز دارم گریه میکنم خیلی زیباست نه🙃اون برنمی ...

خب نیاد ب درک

خب نخاد ب درک

گریه میکنی ک چی بشه؟ این سوالو ازخودت بپرس ک دقیقا جیه اون اینقدتورو مجذوب کرده ک سوگواریت تمام نمیشه

ببین کلیوقت برات گذاشتم توهم همکاری کن ویکم ب راه بیا

اینقدلحبازنباش

نخواستیکنم هر شب دعایش ک مهرش بیرون رود از دل...ولی آهسته میگویم الهی بی اثر باشد

چرا بخدا خااااستم

ازته قلبم ازش خاستم 💔

آهسته هم نگفتم بی اثر باشه

تنها ارزوم اینه فقط از دلم بره بیرون همییین

بعد بمیرم مهم نیست

خب نیاد ب درکخب نخاد ب درکگریه میکنی ک چی بشه؟ این سوالو ازخودت بپرس ک دقیقا جیه اون اینقدتورو مجذوب ...

مرسی که وقت گذاشتی❤️

لجباز نیستم دارم تماممم تلاشمو میکنم ولی فایده نداره

ولش کن بیخیال

خب میگم ستودنی نبودمن بیشتر نمیتونم خودمو ببخشم میگم چرا من باورش کردم چرا باهام اینکارو کرد وخیلی چ ...

یسوال 

دوسداری این چرا چراهاتمام شن واینقدر خودزنی نکنی و احساس پشیمونیت تمدید نشه؟ 

یسوال دوسداری این چرا چراهاتمام شن واینقدر خودزنی نکنی و احساس پشیمونیت تمدید نشه؟

اره یکبار دیگ آرزو دارم هی نیاد تو سرم 

هی باهرچیزی یادش نیفتم 

بیتفاوت بشم بی حسی مطلق

اره یکبار دیگ آرزو دارم هی نیاد تو سرم هی باهرچیزی یادش نیفتم بیتفاوت بشم بی حسی مطلق

ببین نمیتونی ک نیاد وعادیه ک بیاد فشاربخودت نیار ک فراموش کنی بزارش ی کنج ذهنت بمونه چیکارش داری مگه الزایمر داری ک یادت نیاد اخه 

اماباهاش کناربیا

اگر الانم بخای ایقدچرا چراکنی بعدبازپشیمون میشی چرادوباره وقتم تلفشد ودوباره خودتاسرزنش میکنی خب عادم عاقل از کار نادرستش عبرت میگیره وتکرارنمیکنه الان توداری ب تکرار کار غلطت روانجام میدی دختر... بقران حواست نیست اماهمینو داری انجام میدی... 

بزار بمونع سکوت کن وبدون ب زبون اوردن روزها ساعتهابهش فک کن 

تصمیم بگیر آیا میخای باز تکرارشه برات وبیشتروقتت تلفش شه یا ن

قطعا ن

پستمومش کن ب خودت بیا. 

تو خیلی ارزشمندی چون قلبت پاکه چون ماهی چون صادقی

ببین نمیتونی ک نیاد وعادیه ک بیاد فشاربخودت نیار ک فراموش کنی بزارش ی کنج ذهنت بمونه چیکارش داری مگه ...

ممنون عزیزم❤️

میدونم فراموش شدنی درکار نیس همون بیتفاوت شدن منظورم بود 

ولی خب بازم سعیمو میکنم