2777
2789
عنوان

درس نمیخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 87 پست
همونم نمیتونم بخونم دارم نابود میشم😭😭

اگه خودم اجبار نباشع نمیخونم .

مشکل همگیرع

برعکس من دهم یازدهم خیلی می‌خوندم الان دوزادهم خوابم میگیرع دست دل ندارم ولی هرچی سخت شد میخونم تست هاشو چشمی شده نگاه میکنم

توبه شکستم🫀🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم رشته انسانی چطورهاما تجربیاز دهم تست میزنن بخاطر شیمی زیست..

خودم انسانیم مطالب خوندیه 

پول ازمون خیلی زیاده و از. دهم تا دوازدهم ۳۰ ملییون

بنظرم پول ازمون بده کتاب تست خوب بگیرع چند منبع 

از تابستون دهم به یازدهم کسی شروع کنه تستی خوندن عالیع

ولی کسی بود مثل من تنبلی کرد تابستون یازدهم به دوازدهم خوندم راضیم 

توبه شکستم🫀🙂

خودم انسانیم مطالب خوندیه پول ازمون خیلی زیاده و از. دهم تا دوازدهم ۳۰ ملییونبنظرم پول ازمون بده کتا ...

خدا لعنتم کنه اول سال ندونسته رفتم ۳ میلیون پول کتاب تست دادم الان نمیدونم این کتابارو چیکار کنم از عذاب وجدان دارم میمیرم کاشکی اونروز نمیرفتم خرید خدا لعنتم کنه 

خدا لعنتم کنه اول سال ندونسته رفتم ۳ میلیون پول کتاب تست دادم الان نمیدونم این کتابارو چیکار کنم از ...

نگهدار کتاب هارو منبع مهرماه و خیلی سبز مشاوران بگیر اگه پولداری. فیلم آموزشی... 

پول هاتو بده کتاب کتاب کتاب کتاب

ازمون هم تابستون دهم به یازدهم شروع کن🥳

ولی الان برو بخون 

عذاب تستی کنکور نداشته باش از تابستون دهم یازدهم بخون.

توبه شکستم🫀🙂

نگهدار کتاب هارو منبع مهرماه و خیلی سبز مشاوران بگیر اگه پولداری. فیلم آموزشی... پول هاتو بده کتاب ک ...

الان واسه کتابایی که خریدم خیلی عذاب وجدان دارم ۳ میلیون پول بیهوده خدا لعنتم کنه زحمات بابام رو اینجوری هدر میدم😭😭😭😭😭 روم نمیشه تو صورت بابام نگاه کنم به خاطر نمره هام 

الان واسه کتابایی که خریدم خیلی عذاب وجدان دارم ۳ میلیون پول بیهوده خدا لعنتم کنه زحمات بابام رو این ...

🙂 خبب عزیزم کتابا برای تابستون خوبه بعدا گرون میشع 

نمره ها که تقصیر خودته بشین بخون 

توبه شکستم🫀🙂

الان واسه کتابایی که خریدم خیلی عذاب وجدان دارم ۳ میلیون پول بیهوده خدا لعنتم کنه زحمات بابام رو این ...

عجیبع من حتی نمرره بدم بگیرم چیزی نمیگن بم. خودم چون تلاشم میکنم 

توبه شکستم🫀🙂

بین مشکل نخوندنت چیه درس دوست نداری یا رشت تو انگیزه نداری

احساس میکنم انسانی آینده نداره همش عذاب وجدان نمره هام رو دارم واسه خانواده ام حرص میخورم این همه خرجم کردن من بی شرف نمیشینم بخونم معدل سال نهمم ۲۰ هست