2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم کلللی از این عکسا دارم اصلا دلم نمیاد خوراکی فروشگاهی بذارم یه مطلب راجع به خوراکی های بس ...

واقعا خیلی خوبه انقد باحوصله ای عزیزم😍

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

قربونت برم کلللی از این عکسا دارم اصلا دلم نمیاد خوراکی فروشگاهی بذارم یه مطلب راجع به خوراکی های بس ...

عزیزم اخه جلوی بچه های دیگه اینو بخورن بچه ها دلشون نمیخواد ؟ یهو هوس میکنن 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜
عزیزم اخه جلوی بچه های دیگه اینو بخورن بچه ها دلشون نمیخواد ؟ یهو هوس میکنن

بچه ی من ساده ترین تغذیه رو میبره بقیه بچه ها اکثرا آخر وقت از رستوران غذا میگیرن  ، مدرسه ش دولتی نیست  . 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
دوتا بچه دارم یکیش عشق رنگارنگه روزی ۳ تا میبره یکی هم با هرچی باشه دلش خوش میشه حتی شده باشه پفیلا ...

یعنی عاشق اینجور بچه هام 

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

بچه ی من ساده ترین تغذیه رو میبره بقیه بچه ها اکثرا آخر وقت از رستوران غذا میگیرن ، مدرسه ش دولتی ن ...

مدرسه پسر منم غیر انتفاعیه ولی همگی چیزای ساده میبرن منم دلم نمیاد براش غیر نون و پنیر چیز دیگه بزارم همش میترسم یه بچه دیگه تو دستش ببینه هوس کن 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜

کاش یه تاپیک بزاری و این عکسای قشنگ رو بزاری و فواید غذاهای خونگی و پول ندادن به بچه ها رو تو تبادل نظر بیاری تا مادر یاد بگیره مهربونی کردن این نیست که روزی ۲۰۰ تومن به بچه کلاس اولی بده و اون رو با دادن پول هم بد عادت کنه هم از سر باز کنه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم