2777
2789
دویست زیاده

من ماهانه خرید میکنم وقتی میرم برای خونه خرید کنم اونم خوراکی های لازم برای کل یک ماه رو می‌خره بخاطر همین حساب دقیق دستم نیست فقط گاهی اگه خوراکی تمم بشه میرم فقط برای اون روزش میخرم زیادم نمیگیرم ولی همین حدود میشه . 

تو مدرسه هم خودش خیلی اهل خوراکی نیست ولی اکثر اوقات برای دوستاش هم میگیره بخاطر همین ۲۰۰ میشه پول مدرسه اش😁

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
هروووووز دو میلیون ؟مگه حقوقت چنده

خداوکیلی چجوری باور میکنید اینجور چیزارو که همچین سوالی میپرسی ازش🤣

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تقریبا دو میلیون .

روزانه دوملیون یا ماهانه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

بابا جمع کنین روزی یکی میگه دو میلیون یکی میگه دویست میدم خوراکی هم میذارم براش همشون قپی میان 

من هر روز صبح ی نون پنیر میذارم ی خورده کشمش و مغز گردو میوه هم براشون سیب میذارم 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جسارتا بچتون گرگه ؟!روزی به گوسفند هم بخورید نمیشه دو تومن !

این چه طرز حرف زدنه مگه شما مدیریت خرج هر خانواده ای دارید پول زندگی خودشه دوست داره این مقدار خرج بچه بکنه 

من از خونه خوراکی براشون میذارم .دخترم چهارمه ..آجیل ، مویز گردو ، بادوم زمینی،  لقمه ، اسنک و کیک خونگی میبره. با یه شیر طعم دار . پسرم پیش دبستانی طبق برنامه ای که دادن براشون تغذیه میذارم 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

من هیچوقت براشون کیک و کلوچه و آب میوه و کلا محصولات بسته بندی فروشگاهی نمیذارم ، خودم کیک ، اسنک ، ساندویچ الویه ، همبرگر ، سیب زمینی ، سمبوسه درست میکنم میذارم به همراه مغزیجات گردو با خرما و یه عدد میوه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
هرکی هر چرتیو اینجا میگ باور نکنین . یکی نیست بهشون بگه اخه سایت ب این داغونی جای پز دادن داره؟

همینو بگو من مادر دو تا بچه در ماه ی تومن خرجم نمیشه 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ما وضع مالی مون خوبه

ولی من از اول بچه هام جوری بار آوردم که غذای خونگی و اقمه و میوه و آجیل ببرن

چند روز یه بار یه کیک یا کلوچه یا پچ پچ ببرن