ن من رفتنی میره اتاق اصلا نمیشه بهش چیزی گفت میپره ب ادم فش های بد میده من این همه بهش میرسیدم آخرشم بهم گفت چ چ گ.....واسه من خوردی منم از اون موقع هیچی براش نخریدم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من هم همینم نو اتاق عموما مشغول کار هام هستم و گاهی برای استراحت هم حوصله ام نمی یاد برم بیرون . اعضای خانواده گاهی مثل شما ناراحت می شم ولی واقعا دلیلش بی اعتنایی نیست
خواهر شوهر من همین کارو میکرد با اینکه ۶سال از من بزرگتره ولی وقتی ما ازدواج کردیم اون هنوز مجرد بود همیشه کارش همین بود از اخلاقو رفتارش متنفر بودم منم همیشه بیمحلش میکردم خداروشکر شوهر کرد رفت ی شهر دیگه اصلا ی سمی بود تو خانواده
بچه تو سن بلوغه دوس داره تنها باشه سکوت و تاریکی دوس داره ب علایقش احترام بذارید
آبجی کوچیکم دوران بلوغشه ۱۳ سالشه اصلا اینجوری نیست این امسال ۱۸ میشه دوران بلوغش گذشته نمیدونم چرا از من بدش میاد ب روم نمیارم ک ناراحتم ولی خیلی ناراحت میشم واقعا