2777
2789
عنوان

خونه نشین شدن بعد بچه اذیتتون نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 21 پست
وای خیلی قشنگه که😍😍😍فکر کن یه عروسک واقعی داری واقعا تا سالها میتونه آدمو سرگرم کنه کاش همیشه کوچ ...

عزیزم شما بچه بزرگ کردی؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

چرااااا،خیلییییی برام سخته.

ولی واقعا به اطرافیانم هم اعتماد ندارم هم اینکه اصلا اصول تربیتیشون رو نمی‌پسندم.به خاطر همین هیچ وقت بچه هام رو حتی۵دقیقه پیش کسی نمی‌ذارم.حسابی هم خونه نشین شدم😔خصوصا موقع بیماریشون داغون میشم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای من که خیلی بچه دوست دارم الان حامله ام دوست دارم زودتری دنیا بیاد😍😍😍

خدا حفظش کنه الان خوبی بعد شدنت حرف میزنیم 😂😂شبا انقد پامیشی میخابی ک ترجیح میدی دیگ نخابی صبحا انقد بیر ریخت میشی ک دیگ نگم برات ازین بچه بزرگ کردن هیییی سخته

وای دقیقا 

حالا پسر من عاشق اینه ک از خونه بره بیرون ولی یک ساعت فقط باید دنبالش برم تا لباسشو عوض کنم 

ولی من دوست دارم گاهی تنها باشم تو خونه استراحت کنم ک نمیشه😂

من قبلا خیلی کم پیش میومد برم بیرون الان ب خاطر بچه ها میرم 

😂😂😂نمیدونم انقدر دوسش دارم فکر میکنم اینا اذیتم نمیکنه

حتما حالتو باید بعد ب دنیا امدن بپرسم 😂😂البته از س ماهگی ب بعد میپرسم دوماه اول اروم هستن مادرا خاهرا کمک میکنن بعد دو س ماه ک تنها میشی میپرسم😂😂