2777
2789
عنوان

بیاد کسی که تجربه سفر به مشهد با قطار داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 43 پست
پتو و ملحفه تمیز میدن

گرم نمیشه آدم باهاشون؟

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

من از شیراز رفتم تابستون هم بود

اما شما که از تبریز میرین فکر نکنم سرمای مشهد اذیتت ن کنه

کوپه قطار هم درجه حرارت داره که به میل خودتون تنظیمش میکنین. هر واگن هم یک مسول داره که در صورت نیاز به اون میگین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از شیراز رفتم تابستون هم بوداما شما که از تبریز میرین فکر نکنم سرمای مشهد اذیتت ن کنهکوپه قطار هم ...

اسمش قطار سبز نوینه میترسم سخت بگذره 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

عالی بود

بنظرم از تابستون بهتر بود

هوا عالی

زیادم شلوغ نبود در حد متوسط

اگ بعدش نمیخواین شمال برین بنظرم زمستون بهترین فصل برای مشهد رفتن هستش

ولی اگ شمال میرین بزارین اخرای تابستون برین

و اینکه راجب قطار خیلی خوب بود و بنظرم صدبرابر ماشینه

بالشت و پتو همراهتون ببرین تا خیالتون از بابت تمیزی راحت باشه

من از تبریز نرفتم از تهران رفتم مشهد

گفتم تجربه م رو در اختیارت بزارم شاید ب دردتون بخوره

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

فرقی نمیکنهبا هر کدوم که راحت تری

میترسم اگه پالتو ببرم تو راه سردم بشه از طرفی اگر کاپشن ببرم تو مشهد گرمم یشه

گرم نمیشه آدم باهاشون؟

توی قطار چمدونتون همراهتون هست. یک پتو مسافرتی با خودتون همراهتون باشه. معمولا درجه اش طوریه که نیاز به پتوی قطار نمیشه. من که اصلا به اون کیف حاوی بالشت و پتو دست نمیزنم. رغبتم نمیشه

عالی بودبنظرم از تابستون بهتر بودهوا عالیزیادم شلوغ نبود در حد متوسطاگ بعدش نمیخواین شمال برین بنظرم ...

ممنونم عزیزم لطف کردی ... ببین بالست و پتو وجود داره؟؟؟ بابت تمیزی مشکلی ندارم فقط موجوده؟؟؟ میترسم لحاف نباشه آدم چجوری شبا بدون لحاف بخابه

توی قطار چمدونتون همراهتون هست. یک پتو مسافرتی با خودتون همراهتون باشه. معمولا درجه اش طوریه که نیاز ...

آخه پتو مسافرتی اصلا گرم نیست 

ممنونم عزیزم لطف کردی ... ببین بالست و پتو وجود داره؟؟؟ بابت تمیزی مشکلی ندارم فقط موجوده؟؟؟ میترسم ...

ما ک رفتیم همه چی بود حتی حوله یکبار مصرف

خدایا برامون بخواه سبز شیم و بخندیم و خوش باشیم از ته دل

محیطش سرد نیست که من تا جایی که یادمه ملافه سفید بود شاید پتو هم بود ولی من وسواسم اون سفیدا تو نظرم ...

آخه آدم موقع خواب سردش میشن با کاپشن میخوابیم اون وقت ! بالشت ها چطورن گردن درد می‌گیرم یهووو

اگر فدک بود که عالی بود. بی نقص و تمیزاما این سبزا هم چهارستاره هستن خوبن

آره سبزه