2777
2789
عنوان

دانشجوها ماهی چقدر پول خرج می‌کنید⁉️ تا چقدر خوب و کافیه⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 35 پست
ماهی دوتومن ولیییی تماااامش میره برای کرایه و شارژ اینترنت. هیچی برای خودم نمیتونم بخرم ☹️

منم اکثرش خرج غذا میشه

چیزی نمیمونه بتونم لباسی چیزی بگیرم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
کافه که فقط برای کیک خوردن نیست

مثال زدم دیگه

جزئ به جزئ که نمیتونم بگم

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۲ که خیلی کمه مواد غذای و خوراکی خیلی گرونن

خب از این بیشتر هم در توان مالی خانواده نیست

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
مثال زدم دیگهجزئ به جزئ که نمیتونم بگم

خب از نظر من خرج الکی نیست اونجا از محیط قشنگ استفاده میکنی با دوستات دور همید و...

و منظورم از اينکه فقط کیک خوردن نیست اين بود

پس کافه نرو بجای اسنپ و تاکسی با بی آر تی برو

شهر اینجا بی‌آرتی نداره

کافه هم نرم دیگه رسما از دانشگاه پامو بیرون نذاشتم

چ رشته ای میخونی؟

مهندسی کامپیوتر

پاره وقت برو کار کن فروشگاه افق کوروش یا برو دارو خونه

نمیشه آخه از شنبه تا سه شنبه تقریبا تو تایم‌هاب مختلف کلاس دارم بینشون زیاد وقت خالی ندارم

یه چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه میمونه که اونم چهارشنبه به‌و میبینی امتحان گذاشتن یا کلاس جبرانی

۲ تومن واقعا کمه

نمیتونی کار کنی؟

حداقل بتونی ماهی ۵ تومن داشته باشی

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷

دو تومن جواب گوعه،البته من خرج لباس و اینا هم ندارم،چیزی نمیگیرم،میشه خرج خورد و خوراک و چاپ جزوه و اینجور چیزا

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
دو تومن جواب گوعه،البته من خرج لباس و اینا هم ندارم،چیزی نمیگیرم،میشه خرج خورد و خوراک و چاپ جزوه و ...

خب منم لباس نمیگیرم یعنی نمیمونه که بگیرم ولی در حد حداقلی جواب میده 

خب منم لباس نمیگیرم یعنی نمیمونه که بگیرم ولی در حد حداقلی جواب میده

اره ولی به نظرم اوکی هست این مقدار 

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
دو تومن جواب گوعه،البته من خرج لباس و اینا هم ندارم،چیزی نمیگیرم،میشه خرج خورد و خوراک و چاپ جزوه و ...

نمیشه آخه از شنبه تا سه شنبه تقریبا تو تایم‌های مختلف کلاس دارم بینشون زیاد وقت خالی ندارم

یه چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه میمونه که اونم چهارشنبه یهو میبینی امتحان گذاشتن یا کلاس جبرانی