2777
2789
عنوان

از حرکت خانومه داخل اتوبوس مهم سوت کشید آخه چه کاریه

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 61 پست
خب میگی سی و دو سال داریدر نتیجه جوان هام هزار تا مشکل دارن این دوره

خب این درسته ولی عموما این مشکلات جسمی برای خانم ها بیشتره بخاطر کار خونه و بشور و بساب و این چیزا

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
تو از کجا می دونی راضی بوده؟من ناراضیم در چنین مواقعی طرف هم مشخص بود راضی نیستبا یه حالتی پاشد

گیریم ک اصن طرف ناراضی بوده

هرکس میتونه از حق خودش دفاع کنه

به نظرم پس مشکل خودش بوده ک چیزی نگفته

چون جامعه ی ما طوریه ک ممکنه هر درخواستی توش بشه و شما اگه قدرت نه گفتن نداشته باشی خیلی جاها به ضررت تموم میشه

بعدشم من نظر خودمو گفتم، هرکسی دیدگاهش محترمه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره ولی دیدم خیلیا پرروان و فک کردن چون سنشون بیشتره باید بشینن و جوونا پاشن خب شاید اون جوون هم مری ...

اون پسره صندلی شو داد به خانومه

دو دقیقه نشست

به مقصد رسیدن و پیاده شدن و رفتن و الآن خونه هاشونن

اینحا من و تو داریم حل مسئله میکنیم 😂😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
بعضیا فک کردن ملکه ان قراره فقط اونا تو راحتی باشن خب شاید اون جوون هم حالش خوب نبود یا بهر دلیلی تو ...

آفرین

دقیقا من از خودخواهی حرصم در میاد

الان من جوانم ولی ماهیچه هام ضعیف هست

مشکل تنفس دارم 

بزرگ ترا از من سالم ترن

نمیدونم چرا به بعضیا برخورده و همزاد پنداری می کنن واقعا یه سریا خودخواه هستن 

خب بعضیا می‌خوان ادب رعایت کنن روشون نمیشهمشکل نه گفتن دارنطرف با یه حالی رفت اونور وایسادخب مشخصات ...

خب عزیزم مشکل از اون جوان هست

الان کدوم بزنیم کسی که جا خواست یا اونی که جا داد؟

خب عزیزم مشکل از اون جوان هستالان کدوم بزنیم کسی که جا خواست یا اونی که جا داد؟

اونی که جا خواست🤣

چون برا خودمم پیش اومده

میان بالاسرت

جلو اینهمه آدم میگن پا شو 

همه هم نگاه می کنن

از حقت هم دفاع کنی میشی آدم بده

آفریندقیقا من از خودخواهی حرصم در میادالان من جوانم ولی ماهیچه هام ضعیف هستمشکل تنفس دارم بزرگ ترا ا ...

اره میفهمم چی میگی کاملا درک میکنم 

و اینک ب نظرم حق الناسه ک کسیو اجبار کنی بخاطر شما اذیت بشه خب اون اگ خودش دوس داشت پامیشد دیگ

برا خودمم بارها پیش اومدهولی اون جو آدم نمیتونه نه بگهبین اون همه آدم میان بالاسرتبلند بهت میگن

من مثلا خودم تو خیابان میترسم زیاد جواب کسی بده حتی خانم یهو میبینی جلو جمع ممکنه چیزی  بگه ولی در کل اصلا کار درستی نیست به کسی بگی پاشو من بشینم حرف شمام درسته

حال خوب یعنی💞خدا کنارته وتو دلگرمی به بودنش💞💜عاشقتم خدا 💜
من مثلا خودم تو خیابان میترسم زیاد جواب کسی بده حتی خانم یهو میبینی جلو جمع ممکنه چیزی بگه ولی در ک ...

آفرین عزیزم 

دادن جا به کسی کار قشنگیه 

ولی اینجور درخواست ها خوب نیست و اگه کسی بخواد بده 

خب خودش می‌بینه و میده