2777
2789
عنوان

خانما چیکار کنم عروسی جاریمه

109 بازدید | 17 پست

شوهرم شدیداً میگه بی پولم نه هزینه ی آرایشگاه میده نه لباس واسه بچه میگیره یعنی برای عروسی برادر خودش انقدر خسیس بازی در میاره چیکار کنم ؟ آبروم می‌ره بدون آرایشگاه برم متاسفانه از جو داخل عروسی زنونه خبر نداره بهش گفتم هزینه ی آرایشگاه رو که گفتم قسم خورد که ندارم و از خونه رفت بیرون من چیکار کنم ؟ عروسی جاری قبلیمم چون یه آرایشگاه خوب نرفته بودم تا الان مسخره ی همه ی فامیل شدم یه هفته افسردگی شدید گرفتم چطوری راضیش کنم اصلا وقت هم نگرفتم واسه آرایشگاه فرصتم خیلی کمه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از پدرشوهرت اینا قرض بگیره بالاخره ابرو خودشونه 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

خودم در اون حد نه خیلی ساده بلدم همه فامیل که نسبت هایی دورتری دارن میرن آرایشگاه من که اصلا یاد ندا ...

فرصت داری از آموزش های اینترنت یاد بگیری؟ 

یا کسی تو فامیل ها و اطرافیانت نیستن که آرایشت کنن؟ 

اگه واقعا نداره خب انگشتری چیزی بفروش یا قرض کن از خانواده ات

از خانواده ام نمیتونم قرض کنم اونا فکر میکنن وضعمون خیلی خوبه ، انگشتر هم شوهرم قبول نمیکنه بفروشم حاضره با بی آبرویی بریم

یه تاپیک بزن و از کاربرها کمک بگیر. ممکنه تو مجازی پیجی رو معرفی کنن یا مثلا از یوتیوب آموزشی باشه ک ...

آخه من می‌دونم شوهرم داره ولی خودش رو زده به بی پولی مشکلم اینه باهاش یا حتی اگه نداره می‌تونه قرض بگیره 

آخه من می‌دونم شوهرم داره ولی خودش رو زده به بی پولی مشکلم اینه باهاش یا حتی اگه نداره می‌تونه قرض ب ...

آهان. 

فکر کردم همسرت واقعا الان شرایط مالی بدی داره. 

ولی خب اگر راهی پیدا نکنی که از همسرت پول بگیری ، پس میخوای چه کار کنی؟