از ی پسری خوشش اومده ولی پسره تازه ی رابطه ۴.۵ ساله رو تموم کرده ، پسره هم حسابی عاشق و مجنون بوده
هرچی بهش میگم دور پسره رو خط بکش فایده نداره
بنظر شما اشتباهه با این پسره بره تو رابطه؟؟؟ میخوام نظراتتونو نشون بدم بهش
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
اینطور پسرا باید خودشون بیفتند دنبال یکی با التماس عشق جدید پیدا کنن... تو شرایط حاضر بری سمتش میشی ...
چ تعریف قشنگ و تامل برانگیزی دقیقا همینجوریه
بنظرم حتی اگر این پسر سمت دختری هم بره ب چشم جایگزین و تسکین نگاهش میکنه نه عشق جدید
اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به دوستت بگو با وارد شدن تو این رابطه پذیرای شکست باشاین پسر فعلا فکر و ذکرش رابطه قبلیشه
بهش صد بار گفتم ادم احمقیه