دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگرم موقعه کم محلی براش مهم نیس مقصر خودتی باید اینقدر باهاش خوب باشی ک وقتی یکساعت قهر میکنی بهش سخت بگذره
باید همش وانمود کنی کاری ک انجام میدی ب خاطر اونه مردا از این کیف میکنن مثلا اگر قراره قورمه سبزی درست کنی بگو چون تو دوست داری درست کردم یا وقتی میل نسکافه میکنی بگو خواستم خستگی از تنت در بره خلاصه هر کاری ک میکنی بزار فکر کنه ب خاطر اونه اینجوری وقتی قهرین ی نسکافه هم ک تنها میخوری عذاب میکشه میاد سراغت
روم نمیش🫤اینوالان بگم ناراحتی نمیش؟باخنده یعنی هر حرفیوبزنم
یه بار بهم گفت چرا رفتیم خونه برادرزادم اونطوری لباس پوشیدی آبرومون رفت منم گفتم اگه ابرو به لباسه بهتره بره پسرت دست تو جیبش کنه پول بده برم بهنرشو بخرم البته ناراحتی پیش اومد دیگه
میدونی چیه ما ادما وقتی ی نفر ی چیزی بهمون میگ باورش میکنیم مثلا همین لباس چون اون گفته تو باور کردی زشته اگر باور نکرده بودی اصلا برات مهم نبود اون چی میگه مثلا وقتی با چندتا خانم میری خرید ی چیزی ک سلیقه توعه چند نفر بهت میگن قشنگه بعد شوهرت میگ زشته تو نمیخریش؟؟ بخدا ک اون لحظه میگی مردا سلیقه ندارن بازم میخریش چون حرف شوهرت رو باور نمیکنی دقیقا کل زندگی ما همینه چون حرف بقیه رو باور میکنیم ناراحت میشیم
باید جوری رفتار کنی که اول احترامش حفظ بشهدوم حد و مرزتون رعایت بشهرفت و آمدت زیاد نباشه. معقول باشه ...
منم چون میدونم که با تندی جواب میدم سعی کردم برام مهم نباشه چون جواب بدم قطعا رومون به هم بیشتر باز میشه و احترام ها از بین میره جواب نمیدم خیلی هم رفت و آمد و کم کردم