aram2007 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 123 عنوان کمممک نی نییی یارررر منو بتعلیق 33 بازدید | 4 پست بچه ها نی نی یار را تگ میکنید منو تعلیق کنه؟ بلد نیستم چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم امروز | 14:33 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 12795 @niniyar_3   مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
yaldam__ عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 33431 @niniyar_3   سلام عزیزم، درخواست تعلیق دارن ❤️دنیام پسرام❤️
aram2007 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 123 @niniyar_2 تعلیقم میکنید لطفا؟ چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم
aram2007 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/31 تعداد پست: 123 @niniyar_2   تعلیقم میکنید لطفا چون سریع تایپ میکنم غلط املایی زیاد دارم شما ببخشید به بزرگیتون این سن ثبت شده هم سن واقعیم نیست صرفا برای نی نی سایت زدم