2777
2789

اسی بزار دوبارع

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

من خودم اوصولا لباسای پفی و پرنسسی دوس دارم اگر با این مدلا اوکی ای ی لباس یقه قایقیپفی بگیر با یه ر ...

من همیشه عروسکی پوشیدم این دفعه تغییر میخوام

البته من مدلم اینجوری تو عروسی اصولا لباسای پف و بلند شبیه عروسنمیپوشم

میخوام ماکسی اندامی بگیرم خوبه؟

چند سالته

هرکس بد ما به خلق گوید ، ما چهره ز غم نمی خراشیم.         ما خوبی او به خلق گوییم ، تا هردو دروغ گفته باشیم....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارزوی خودمم بود اصلا کلا خواسته من وقتی تو شکمم بود همین بود چشم رنگی موی مشکی با چال لپ بهش رسییدمپ ...

چه خوبببب🥺😂😂

خاک توسرمن مامانم چشماش سبززز غلیییظ 

عمه هام همه سبز عسلی

بابابزرگم ابی

من انقدر مشکی ام که تو نور هم روشن نمیشه موهام و چشمام

کاملا پر کلاغی😑😂

عاشق گربه ها🥺🍓❤
من همیشه عروسکی پوشیدم این دفعه تغییر میخوامالبته من مدلم اینجوری تو عروسی اصولا لباسای پف و بلند شب ...

من ۱۸ سالمه

اره ماکسی اندامی هم خیلی قشنگه ولی خب من چون خیلی لاغرم پفی میپوشم

عاشق گربه ها🥺🍓❤
چه خوبببب🥺😂😂خاک توسرمن مامانم چشماش سبززز غلیییظ عمه هام همه سبز عسلیبابابزرگم ابیمن انقدر مشکی ا ...

دور از جونت

منم مث خودتم نترس

عمه و عموها چشم رنگی تازه ی عمم رنگ چشماش باهم فرق داره یکی ابیه یکی سبز😁من قهوه ای باز مشکی قشنگ تره

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

قشنگه 

عروسی‌‌کی‌بوده

من‌عروسی‌رفیقم‌و‌فامیلم‌هستیم‌زیادم‌صمیمیم‌

تقریبا‌باید‌تو‌همین‌سبک‌لباسا‌بگیرم‌😭😂

ولی‌نمیدونم‌بهم‌میاد‌یا‌نه

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

قشنگه عروسی‌‌کی‌بودهمن‌عروسی‌رفیقم‌و‌فامیلم‌هستیم‌زیادم‌صمیمیم‌تقریبا‌باید‌تو‌همین‌سبک‌لباسا‌بگیرم‌� ...

عروسی دخترخالم 

عاشق گربه ها🥺🍓❤
عروسی دخترخالم

✨️🤍اخی‌خوشبخت‌شن