2777
2789
عنوان

این چه برزخیه

194 بازدید | 14 پست

تا یکم ناهار خوردم معده درد گرفتم چکار کنم الان؟

فاموتیدین خواب اورِ حوصله و وقت دکترم ندارم

یه قرص که خواب اور نباشه نمیدونین؟؟

کیلیدینیومم اثر نداره

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:]                                                              فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی که باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد... {دیالوگ سریالBridgerton }  اتک غمگین ترین تراژدی.                                                     هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امپرازول هر روز صبح قبل از صبحانه یک عدد

خواب اور نیست؟

در انتظار برف....  ... :))   توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه:]                                                              فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی که باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد... {دیالوگ سریالBridgerton }  اتک غمگین ترین تراژدی.                                                     هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>      سریال کره ای خواستید بگید معرفی کنم^^

شربت معده دم دست نیس؟ اون کار سازه واقعا

اگه واقعا اثر داره و خواب اور نیست میتونم برم بگیرم

با فاموتدین خوابت میگیره ؟ من سیتریزین هم بخورم نمی‌خوابم مگر تایم خوابم باشه

اره هم خوابم میگیره هم بی حال میشم و خسته تا چند ساعت

اره هم خوابم میگیره هم بی حال میشم و خسته تا چند ساعت

لابد بدنت حساسه وگرنه فاموتدین بی ازارترین قرصه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اگه واقعا اثر داره و خواب اور نیست میتونم برم بگیرم

نه‌خواب‌اور‌نیس

سریع‌هم‌جواب‌میده

بخر‌

من‌خودم‌وایع‌کنکور‌و‌استرس‌‌و‌درد‌معده‌دیوونم‌میکرد‌فقط‌این‌سریع‌جواب‌میداد

قلبامون چی شد راستی؟؟                                   بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ،                        بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...                                       ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                               ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                                          اینه که جای بحث داره.. ....:))  #ماهِ‌من

با فاموتدین خوابت میگیره ؟ من سیتریزین هم بخورم نمی‌خوابم مگر تایم خوابم باشه

سیتریزین که خواب آور نیست لوراتادین خواب اوره 

Tunnel Vision                                                                  با احترام درخواست دوستی نمی پذیرم.

سیتریزین که خواب آور نیست لوراتادین خواب اوره

والا پدر من همین مصرف می‌کنه میگه گیجم به خاطر قرص ها 

در کل گفتم که هیچ دارویی برام خواب آور نیست مگر اینکه چند روز مداوم دارو استفاده کنم یه شب به جای ساعت دو شب ۱۲بخوابم همین

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .