2777
2789
عنوان

مادرشوهرپرتوقع

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 24 پست

ببین من ب این نتیجه رسیدم باید ب این مادرشوهرا محل ندی تا ساکت بشن . مادر شوهر منم خیلی فضولی میکنه محل نمیدم

مثلا امروز زنگ زدم میگم داره واس من نصاب میاد شوهرم نیست بگو بابا بیاد بالا سرش باشه . برگشته میگه باشه خونتو تمیز کن . تا گفت خونتو  تلفنو قط کردم روش🤣🤣🤣 انگار من خودم عقل شعور ندارم ک یکی داره میاد خونم مرتب باشه

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا گفته برید بشینید دیگه ملت باردار چند قلو سرکار میرن شما ی مهمونی رو هم نمییری و میگی پرتوقعن؟

من خودن شاغلم..نصف روزم سرکارم ازوقتی باردارشدم دریغ از یه کمک از طرف خانواده شوهرم..گوسفند قربونی کردن یه تیک گوشت به من باردار ندادن..ولی اون روز رفتم خونشون دیدم کله پاچه براشون پخته

بچه ها خوب شاید اونا دوست ندارن وقتی میرن خونه مادرشون استارترم بره . برادر شوهر منم هر سری میومد مادرشوهرم میگفت بیاید . یبار برادر شوهرم ی حرکت زد فهمیدم راحت نیستن ما همش بریم . بعدم بحث اینه ک مادره داره زور میگه ک حتما باید بیاید 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
ببین من ب این نتیجه رسیدم باید ب این مادرشوهرا محل ندی تا ساکت بشن . مادر شوهر منم خیلی فضولی میکنه ...

اره دقیقاتا به منم زنگ میزنه به من میگه برا پسرم شام بپز ناهار بپز انگار ما خودمون نمیدونیم..من باردارم شاغلم هستم جای اینکه درک کنن با این شرایطم بیرون سرکار میرم  صدبار میپرسه  پسرم چی خورده

اره دقیقاتا به منم زنگ میزنه به من میگه برا پسرم شام بپز ناهار بپز انگار ما خودمون نمیدونیم..من بارد ...

من جدیدا اصلاااا محل نمیدم قبلا خیلی باهاش صمیمی بودم . بعد خودم تو کارای خونه ازش کمک میگرفتم مثلا بیاد بره رو چهارپایه وسیله از بالا بده بهم و فلان

بعد از ی مدت دیدم کمکاش تبدیل به دخالت شد . حس مالکیت داره ب خونه م . بعد ما طبقه بالاییم اون پایین . دیگه گاهی میومد مینشست .الان میاد ب بهونه ی یه چیزی اصلا تعارف نمیکنم ک بشینه . اگه هم بشینه محل نمیدم . از چشمم افتاده اصلا با فضولی هاش . 

من خودن شاغلم..نصف روزم سرکارم ازوقتی باردارشدم دریغ از یه کمک از طرف خانواده شوهرم..گوسفند قربونی ک ...

خونه ک دادن درسته؟

ماها ی هل پوک از خانواده شوهر نگرفتیم

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
خونه ک دادن درسته؟ماها ی هل پوک از خانواده شوهر نگرفتیم

کدوم خونه؟یه خونه دادن شوهرم اونم شوهر احمقم میگه نمیخام برا خواهرم باشه..والا به ماهم کمکی نکردن فقط توقع دارن شوهرم پول بهشون بده