2777
2789

کلا شانس ندارم 

حتی وقتایی بوده بارون زده افتاب هم بوده کور شدم از بسکه به افتاب نگاه کردم ولی ندیدم😂😂😂 

هیچ وقت گوشیمو سایلنت نمیکردم یه روز عصری گوشیمو روی سایلنت گذاشتم خوابیدم دوساعت ، 

بیدارشدم که گوشیمو چک کنم 

دیدم نیم ساعت پیشش دخترخاله ام یه عالمه زنگ و پیام داده که کجایی بلند شو رنگین کمون اومده😂😂😂

فقط توی خوابام میبینم😌 

اونم خواب های زهرماری که شامل اینا میشه :

اول هر خوابم میگم وای خدا بالاخره رنگین کمون دیدم😍🌈 

بعدش یه دفعه رنگین کمونه سنگ شده ریخت تو سرم 😂

یه بار هم  قطره های بارون یخ شدن رو سرم افتادن😂

یه بار هم یه مشتی ادم که نمیشناختم افتادن دنبالم😂 

یه بار سیل شد 😂😂یه بار زلزله شد😂😂

یه بارش هم از توی یه اسانسوری دیدمش که اسانسور خراب شد انقدر چرخید و بالا رفت که از جو زمین خارج شد 😂 

خلاصه تا الان دیگه از خدا میخوام خواب رنگین کمون نبینم😂 خواب نیست لامصب استرس و کابوسه 😂😂 شاید تو خواب سکته کردم  مردم 

سر قبرم مینویسن علت مرگ بر اثر دیدن رنگین کمان در خواب😂😂😂

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رنگین کمون چیه؟

😖😖😖

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

منم خیلی وقته دیگه ندیدم نمی‌دونم چرا😂🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
من یه بار دیدم. اما خیلی بی کیفیت بود و فقط چهارتا رنگ داشت🤣

باز خوبه تو همونم دیدی😂😂

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

منم خیلی وقته دیگه ندیدم نمی‌دونم چرا😂🤦

منکه هیچ وقت ندیدم😂

رنگین کمان فقط فصل بهار وقتی که بارون و آفتاب با هم هست در میاد 

فصل های دیگه ندیدم 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙