2777
2789

سلام دوستان. 

نمیخام بصورت مستقیم بگمش چرا دیر سراغ میگیری نمیخام ی چیزی جوری بگمش ک فک کنه منتظرشم ساعت ها.. وقتی پیام داد، تو چت چجور بهش بفهمونم ک ناراحتم ازینکارش؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلا اگ‌ مستقیم بگمش چرا اینجوریه و ازش دلیل بخام فک نمیکنه آویزونم ؟ 

وابستش نیستم والله ولی ازش توقع دارم اونم مث من باشه یا اگ نمیخاد کات کنیم کلا. پارتنرمو میگم.

اصلا اگ‌ مستقیم بگمش چرا اینجوریه و ازش دلیل بخام فک نمیکنه آویزونم ؟ وابستش نیستم والله ولی ازش توق ...

قصدمون شناخت و ازدواجه ولی گفت دوستت دارم. بخاطر خجالتی و درونگرا بودنش خیلی باهاش راه اومدم خودم گاهی پیشقدم شدم ولی دیگه من نمیتونم پیشقدم شم 

اصلا اگ‌ مستقیم بگمش چرا اینجوریه و ازش دلیل بخام فک نمیکنه آویزونم ؟ وابستش نیستم والله ولی ازش توق ...

خب نباید بگی چرا اینجوریه

غر غر و سرزنش و اینا نباید باشه

فقط اونی که دوس داری رو بگو، این مدلی بیشتر دوس دارم خوشحال میشم...

خب نباید بگی چرا اینجوریهغر غر و سرزنش و اینا نباید باشهفقط اونی که دوس داری رو بگو، این مدلی بیشتر ...

هنوز ب اونجایی نرسیدیم ک بگم دلتنگ میشم و فلان چون ی ماه خورده ای شروع کردیم.

ولی میتونم این درخاستمو بگمش ک چرا سراغ نمیگیری و ... زود نیس یکم ؟

هنوز ب اونجایی نرسیدیم ک بگم دلتنگ میشم و فلان چون ی ماه خورده ای شروع کردیم.ولی میتونم این درخاستمو ...

نه زود نیست

ولی میگم که حالت سوالی گفتن داخلش سرزنشه، داری میگی چرا سراغ نمیگیری، یعنی کار بدی کردی انگار و اینطوری گارد همسرت میره بالا، سوالی نگو، فقط چیزی که دوس داری رو خبری بگو

اتفاقا باید مستقیم بگی، برای هر خواسته ای از هرکسی مستقیم و رک حرفتو بزن. اینجوری طرف مقابلت تورو دس ...

بعضبا میگن سرد رفتار کن بیاد دنبالت و فلان 

سرد هم رفتار کردم دور شد 

نه زود نیستولی میگم که حالت سوالی گفتن داخلش سرزنشه، داری میگی چرا سراغ نمیگیری، یعنی کار بدی کردی ا ...

خبری میگم 

مرسی عشقم..

پارتنر احمقمه، همسرم نیس. 

عععع کاش همسرم بود 🤣🤣🤣