2777
2789

سلام دوستان. 

نمیخام بصورت مستقیم بگمش چرا دیر سراغ میگیری نمیخام ی چیزی جوری بگمش ک فک کنه منتظرشم ساعت ها.. وقتی پیام داد، تو چت چجور بهش بفهمونم ک ناراحتم ازینکارش؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اصلا اگ‌ مستقیم بگمش چرا اینجوریه و ازش دلیل بخام فک نمیکنه آویزونم ؟ 

وابستش نیستم والله ولی ازش توقع دارم اونم مث من باشه یا اگ نمیخاد کات کنیم کلا. پارتنرمو میگم.

اصلا اگ‌ مستقیم بگمش چرا اینجوریه و ازش دلیل بخام فک نمیکنه آویزونم ؟ وابستش نیستم والله ولی ازش توق ...

قصدمون شناخت و ازدواجه ولی گفت دوستت دارم. بخاطر خجالتی و درونگرا بودنش خیلی باهاش راه اومدم خودم گاهی پیشقدم شدم ولی دیگه من نمیتونم پیشقدم شم 

اصلا اگ‌ مستقیم بگمش چرا اینجوریه و ازش دلیل بخام فک نمیکنه آویزونم ؟ وابستش نیستم والله ولی ازش توق ...

خب نباید بگی چرا اینجوریه

غر غر و سرزنش و اینا نباید باشه

فقط اونی که دوس داری رو بگو، این مدلی بیشتر دوس دارم خوشحال میشم...

خب نباید بگی چرا اینجوریهغر غر و سرزنش و اینا نباید باشهفقط اونی که دوس داری رو بگو، این مدلی بیشتر ...

هنوز ب اونجایی نرسیدیم ک بگم دلتنگ میشم و فلان چون ی ماه خورده ای شروع کردیم.

ولی میتونم این درخاستمو بگمش ک چرا سراغ نمیگیری و ... زود نیس یکم ؟

هنوز ب اونجایی نرسیدیم ک بگم دلتنگ میشم و فلان چون ی ماه خورده ای شروع کردیم.ولی میتونم این درخاستمو ...

نه زود نیست

ولی میگم که حالت سوالی گفتن داخلش سرزنشه، داری میگی چرا سراغ نمیگیری، یعنی کار بدی کردی انگار و اینطوری گارد همسرت میره بالا، سوالی نگو، فقط چیزی که دوس داری رو خبری بگو

اتفاقا باید مستقیم بگی، برای هر خواسته ای از هرکسی مستقیم و رک حرفتو بزن. اینجوری طرف مقابلت تورو دس ...

بعضبا میگن سرد رفتار کن بیاد دنبالت و فلان 

سرد هم رفتار کردم دور شد 

نه زود نیستولی میگم که حالت سوالی گفتن داخلش سرزنشه، داری میگی چرا سراغ نمیگیری، یعنی کار بدی کردی ا ...

خبری میگم 

مرسی عشقم..

پارتنر احمقمه، همسرم نیس. 

عععع کاش همسرم بود 🤣🤣🤣