2777
2789

بچه ها من خیلی کم مثلا سالی یکی دوبار خوابای خیلی عجیبی میبینم.مثلا دو دفعه ش درمورد دونفر از آشناهامون بود که فقط تو خوابم دیدمشون.یکی دو روز بعد خبر فوتشون اومد.آشنا خیلی دور هم بودن من اصلا راجع بهشون فکرهم نمیکردم.

دیشب یه خواب خیلی واضح دیدم.اصلا مثل بقیه خواب هام نبود.

خواب دیدم یه جای غریب هستیم.من و دخترم و چند نفر دیگه.دقیق یادم نیست ولی فکر کنم خواهر و مادرم بودن.

بعد فضای خوابم خیلی وحشتناک بود،میدیم همش سر دخترم بلا میاد حتی دور از جون دور از جونش میدیم همه اتفاقات جوری پیش میرن که به دخترم صدمه بزنن.نزدیک ۵  ۶ بار به مدلای مختلف دخترم جونشو از دست میداد 😭 چقد سخته تایپ کردنش...

بعد من هیچ جوره نمیتونستم کمکش کنم.یه نیرویی نمیذاشت.

بعدش یه موجود وحشتناکی اومد بهم گفت زندایی م دخترمو طلسم کرده(بچه ها من اصلا هیچ اعتقادی به طلسم و جادو ندارم) بهد گفت توی جادوش از نماد ۷ هم استفاده کرده که نمیدونم دقیق ولی منظورش این بود که هر ۷ واحد زمانی سر دخترم بلا میاد و من نمیتونم جلوشو بگیرم.یه چیزای دیگه م گفت که یادم نیست.اصلا خوابای من اینجوری نیست که کسی باهام حرف بزنه.ولی این بود.بعدش از خواب پریدم. این زندایی مم اصلا تو واقعیت ندیدم و یه کشور دیگه ست اصلا.از دیشب خیلی ترسیدم و اصلا نمیتونم فراموشش کنم. بنظرتون این یه جور هشداره یا چی😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره عزیزم یه هشداره که ذهنتو آروم کنی

مغز از بس درگیره خوابای ترسناک میبینه

شایدم ترس شدید از دست دادن داری 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

یه صدقه بده

منم خیلی از خواب هام به طور عجیبی راست در میان

چند وقت پشت سرهم خواب میدیم هی همسرم تصادف میکنه از جایی میفته زبونم لال میمیره وای فکرشم اذیتم میکنه 

تا اینکه اونشب آب‌جوش ریخته بود رو پاش 😔

مواظبش باش صدقه بده یکم برنج و سیب زمینی و پیاز بریز تو پلاستیک دور سرش بچرخون ...واسش آیه الکرسی بخون دورش فوت کن چیزای خطرناک دورش نزار ی سوال در مورد خوابت از ی سیدی چیزی بپرس ک بلد باشه

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

خواباتو برا کسی تعریف نکن. صدقه بده و مرغی خروسی قربونی کن بده نیازمند، معلومه خیلی ترسیدی انرژی های منفیو از خودت دور کن یه نفر ازون سر دنیا چرا باید برای شماطلسم بیارع