2777
2789
عنوان

زنموم ترشی داده چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 64 پست
طرف 6 ساعت نشسته ترشی درست کرده کمرش خم شده بعد اسی میگه جادو کرده بابا میخواست جادو کنه راه آسونتر ...

اینش به کنار اینا که اینقدر حس منفی دارن نسبت بهم چرا معارش میکنن؟! 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
داخلش چون سرکه داره باطل میشه ..مگراینکه غذایانوشیدنی باشه

منم شنیدم سرکه باطل میکنه و اجنه از بوی سیر و سرکه فرارین

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه ادم خوبیه مطمعنی بخور

آره واقعا آدم خوبیه بمن همیشه میگه تو جای دخترنداشتمی🥹ولی خب گفتم ببینم قضیش چیه وگرنه من خودمم اصلا اعتقاد ب این مزخرفات ندارم حتی زنگ زدم همون روز ازش تشکر هم کردم

چه دوره زمونه بدی شدی آدم جرئت نمیکنه به کسی چیزی بده که بهش انگ جادو جمیل بچسبونن از نظر خودت از نظر عقل و منطقت ترشی چطوری میتونه زندگیتو خراب کنه؟ اگه همچین اعتقادی دارید پس با اونا که بت میپرستن چه فرقی داریم؟ اونا فک میکنم سنگ براشون کاری می‌کنه ما ترشی؟ ترشی نهایتش فشارتو بندازه 

یعنی روز ب روز بیشتر ب حماقت مردممون پی میبرم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

اگه همچین ادمیه بعید نیست 

ولی خب بیشتر تو‌چیز زعفرون دار و گلاب دار دعا میریزن 

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من عاشق ترشی ام برا همین هرکس بریزه برام میفرسته. زن داداشم.. جاریم.. مادرشوهرم.. مامانم و.......... ماچشون میکنم ته شیشه رو در میارم..... بیخیال عزیزم

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

خواهر شوهرم ترشی اورد خوردم تموم شد😐

نکنه جادو داشته 😨😨😨😨😐😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍