2777
2789

اگه حرفه ای میخای کار کنی ویولن..

اگه نه میخوای برا سرگرمی دوست و اقوام چند تاترک بزنی سنتور

از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام جانم من سالهاست سنتور میزنم نمیدونی چه صدایی داره کامل میری به عرش انقدر که صداش زیبا وموزونه ولی تو دودل هستی پیشنهاد میکنم برو آموزشگاه موسیقی نزدیک خونه تون وسرکلاس دوتا ساز بشین هرکدوم آموزشی فقط نیم ساعت هست اونجوری حستو بهتردرک میکنی 🌷

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

اونایی که میگن ویولون چون صداش از یه استاد شنیدن 

ویولون فشار زیادی به گردن و شونه و...میاره ،ازطرفی سازی هست که باید استاد کاربلد بشی تا بتونی بنوازی ،حتی کاربلدا گاهی ناکوک میزنن 

ولی سنتور دنیایی از موسیقی هست برای اینکه حد دلنشینیش متوجه بشی فقط اون تیکه سنتور نوازی انتظامی که رو کارتن بچه های آلپ گذاشتن گوش کن 

من اولین بار که میخواستم ساز انتخاب کنم ،وقتی به سنتور رسیدم ناخودآگاه روزمین نشستم و گریه کردم 

یه دستگاه به تمام معنا احساسی هست 

طبیعت ثابت کرده همیشه بعداز سخت ترین زمستونها زیباترین بهارها میاد ،همبن باعث میشه آدمهای زلال به حکمت خدا اعتماد کنند ⭐  خواننده مورد علاقه ام فرانسوا هاردی ،آهنگ گل سرخ گوش کنید معرکه است