2777
2789
عنوان

فاال اومدن گرفتن ببینید

83 بازدید | 17 پست

اومدن دم در این ف.ال گیرا گفتم بزار یه امتحان کنم همه چیو دقیق میگفت🫤 من اصلا اعتقاد نداشتم هیچ طلا و انگشتری ام دستم نبود گفتم ف.المو بگیر ببین کی ازدواج میکنم گفت مگه دوبار دوبار ام ازدواج میکنن شوهر خوبی داری  ...

یا اینکه میگفت دارید خونه میسازید 

یعنی هرچی گفت دقیق بود😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😅😅😁🤣 منم چند روز قبل یه ف ا ل قهوه گرفتم یه حرفهایی بهم زد پشمام ریخت

اصلا اعتقاد نداشتم میگفتم اینا یه چی میگن یه بار میگیره یه بار نمیگیره حتی برا شوهرمم گرفتم به همون شکل که قراره کارشو عوض کنه و.... خیلی چیزا🥲 

یه دفعه ام یه پیرزنه تو خیابون بزور نگهم داشته بود فا ل بگیره واسم😂میگفت دونفر دوست دارن واست میمیرن مثلث عشقی تشکیل داده بود واسم😂

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

کجا زندگی میکنید چرا من تا حالا ندیدم بیان دم درولی یه بار یکی گرفت درست بود

قم 

اولین بار بود اومده بودن گفتم این همه جا میبینم یکبار ام امتحان کنم حتی تو عروسیم که هرچی اتفاق افتاده بود گفت پشمام ریخت😐😐😐

یه دفعه ام یه پیرزنه تو خیابون بزور نگهم داشته بود فا ل بگیره واسم😂میگفت دونفر دوست دارن واست میمیر ...

منم تا الان هیچ وقت امتحان نکرده بودم😕😂 اصلا هرکی میرفت خندم میگرفت میگفتم خب ک چی 

منم برا اولین بار بود دیدم گفت از تهران اومدیم میگفت دستم خالیه وگرنه تو تهران چند میلیون میگیریم خیلیا هستن انقدر پول میدن گفتم از کجا میفهمی میگفت حس ششم 😐 ولی به نظرم این از حس ششم خیلی فراتر بود