2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفایی شوهرمو میزنی . ،🥰ولی گیر نمیاد شوهر من چند سالی شیراز بوده ب جای دستمزد برنج میاوردن ی روزا ...

اخی. بیاید یه سر شیراز. الان همه جا فراوونه. جاتون سبز الان دم کردم دارم صفا می کنم 😂

عنبر بو منم گرفتم عالیه کیسه ۷۸۰ خریدم طارم که درجه یک هست

فقط برای تست کردن بود عشقم 

من خودم شمالی هستم برنج شمال میخرم 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
اخه وقتی میپزیش زشت میشه باهوش اگه آش درست کنه که دیگه اصلا نمیشه خورد میدونی کامفیروزی قشنگ مجلسی م ...

ما کلا با طعم عنبر بو بیشتر حال میکنیم من خانواده مادری خانواده همسرم همسایه مون 

وگرنه قیمتش فرقش کیسه ۱۲۰ اون گرون تره فرق چندانی از نظر قیمتی ندارن 

عنبر بو منم گرفتم عالیه کیسه ۷۸۰ خریدم طارم که درجه یک هست

منم تازه گرفتم ۷۵۰برنج خوب خوش عطر وبو وسفید عنبرخوزستان عالیه 

عضو جدید نیستم لطفا گیر سه پیچ ندین !من دیگر تمام شدم،برآورده شدن آرزو میخوام چکار؟

اخی. بیاید یه سر شیراز. الان همه جا فراوونه. جاتون سبز الان دم کردم دارم صفا می کنم 😂

کاش بوی برنج میشد حس کنی😅😅😅نوش جان برکت باشه همیشه

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

نوش جان.  همسرم خواست پول بده. برامون بیاره قیمتو بالا گفتن من نذاشتم ولی شما قیمت و ی چی دیگه میگید ،😂 ده کیلو خریدم براش. بخوام سورپرایزاش کنم درست میکنم،🤣🤣🤣