2777
2789

چون تو این جامعهه واقعا نگرانم و اینجوری دلم قرصه خودشم اینجوری راحته 

به نظرتون بعضا بفرستم از سوپر محلمون چیزی بخره ؟ 

کلا روشم درسته؟ 

عالیه 

دختران تا هجده سالگی، باید شدیدا تحت نظر باشن

من اولین بار هجده سالگی رفتم بیرون، اونم باشگاه

کارتون عالیه 

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

روشت خوبه کاریکن بهترین رفیق خودت باشی ک بد و خوب رو بتونه بهت بگه 

میفرستی در مغازه بهش حواست باشه ولی درهرحال کمیم بهش فضا و فاصله بده ک زده ام نشه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

من الانم دانشگاه میره گاهی خودم‌میبرم میارم 

مثلا تو ماشین بشین بره خرید 

با دوستاش بذار بره بیرون و کافه 

اما دورادور مراقبش باش تا دستش بیاد 

اللن اگاه کرون بچ خیلی مهم تره

فعلا امضا ندارم

آره تا ۱۷ ، ۱۸ سالگی همینطور پیش برو 

از ۱۸ بهش یه کم آزادی بده 

کسی از فاسد حمایت نمی کند جز فاسد! کسی از آدم هرزه حمایت نمی کند به جز هرزه ها ( داستان روباه دم بریده رو پیشنهاد می کنم سرچ کنید بخونید تا علت حمایت بعضی ها از هرزگی رو متوجه بشید ) 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸بانویی باش که روز قیامت وقتی پیامبر ﷺ تو را دید بفرماید :  ایشان  بانویی هست که سنتم را زنده کرد زمانی که بانوان امتم دچار فساد( بی حجابی ، دوست پسر ، بددهنی ، بداخلاقی  و ... ) شده بودند

من اولین بار سال اول دانشگاه بود مستقل شدم. پیش دانشگاهی شاید حدود 200 متر پیاده روی تنها داشتم وهمیشه بابت این قضیه شاکرم چون خانوادم باعث شدن آسیبهایی که بقیه دخترا میبینن رو نبینم. خیلی خوبه و عالی