2777
2789
ممنون به خاطر دعای خیرت انشالا که روبه راه میشه از همه بیشتر هم این ناراحتم میکنه که فهمیدم شوهرم اف ...

اینروزا من خیلی نگران آقایونم واقعا تو این گرونی و سختی،زیربار مسئولیت خیلیاشون دارن اذیت میشن،خدا کمکشون کنه.... 

شما الان وظیفه داری که خودتو خوبو سرحال نشون بدی تا روحیه همسرت کمی تغییر کنه

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
ایوللل عاشق روزای شلوغم. چیا خریدی؟اسفناج پهلو چطوریه؟

یهو جوگیرشدم خودمو خسته کردم کلی ،دست تنها بایه بچه کوچولو 

مواد ترشی هفت بیجار گل کلم و هویج و کرفس و سیب ترشی و لبو و سبزیش 

سبزی های آش و سوپ که دیشب پاک کردم امروزشستم آبش بره خرد کنم 

دیدم لوبیا سبزهم دارن ۳کیلو خریدم 

اسفناج پهلو یه غذای مازندرانیه که ما الان تو این فصل زیاد استفاده میکنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یهو جوگیرشدم خودمو خسته کردم کلی ،دست تنها بایه بچه کوچولو مواد ترشی هفت بیجار گل کلم و هویج و کرفس ...

چه جالب نشنیده بودم لبو رو بکنن ترشی.

خوشمزه‌ست اسفناج پهلو؟ چون من اسفناج خیلی دوست دارم خودم.

فکر می‌کنم بیشتر برادرا هم با هم درگیر شده باشن

آره بابا. ولی خاهره هم طرف برادره شه. یعنی دوتاافعی ماهم شکایت کردیم

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

استرس چیو داری؟

پایان نامم  عقب افتاده

از طرفی باردار نمیشم نگرانم 

خیلی قاراشمیشم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
پایان نامم عقب افتادهاز طرفی باردار نمیشم نگرانم خیلی قاراشمیشم

رشتت چی هست؟

حتما راهی براش هست فوقش نشد این همه دکتر که به راحتی می‌تونن کمک کنن باردار بشی.

این خیلی برام جالبه که می‌بینم آدم‌های رندوم چه‌قدر دغدغه‌هاشون با هم متفاوته... 

رشتت چی هست؟حتما راهی براش هست فوقش نشد این همه دکتر که به راحتی می‌تونن کمک کنن باردار بشی.این خیلی ...

روانشناسی

آره انشالله بتونم باردار شم.  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
اینروزا من خیلی نگران آقایونم واقعا تو این گرونی و سختی،زیربار مسئولیت خیلیاشون دارن اذیت میشن،خدا ک ...

اره واقعا زندگی سخت شده 

اخه راستش خودم هم افسردگی شدید داشتم الانم کمی بهترم تو زندگی شخصی هم به مشکل خوردیم نمی‌دونم چیکار کنم شوهرم در کل از اون آدمای اروم و کم حرفه حتی با اینکه من زنشم بازم باهام حرف نمیزنه 

میدونم منم مقصرم چون زیاد در رابطه با جدا شدن بهش فشار آوردم 

ببخش سرتون رو درد آوردم ولی از بس تو خودم ریختم دارم دیوونه میشم