2777
2789

من از لحاظ ظاهری از نظر همه  عیب و نقصی ندارم حتا  مادر شوهرم ک خوشش نمیاد از من زیاد تعریف کنه ولی اون روز گفت ت هیچی از کسی کم نداری خیلیام حسرتتو میخورن .. ولی نمیدونم چرا حس میکنم ب نظر شوهرم عادی  شدم . خیلیم ابرازه علاقه میکنه ولی من حس میکنم براش عادی  شدمه.  بعد اینکه من یکم زبونم تنده بر خلافه دلم تا کسیم چیزی نگه یا شوهرم شوخی بیجا نکنه هیچی نمیگم یا قیافه ییگیرم سکوا میکنم یا گریم میگیره شوهرمم میگ ت جرعت ندارم بات حرف بزنم .ولی حرفاش بده . مثلا بمن میگماهی بخور فسفرر داره مغزت باز میشع جلو ننش . منم ت خلوت گقتم ت بخور  مغزت باز هه جلو بقیه همچین حرفایی نزنی بمن . بعد میگ من جرعت ندارم شوخی کنم .

ما معنی صبریم ک ایوب نداند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا دلم میخاد ازش بپرسم  ولی حس میکنم ب غرورم لطمه میخوره.

کلا از رفتارام ناراضیه میگ من انتظار دارم ت قربون صدقم  بری ولی ت نمیری در صورتی ک من میرم ولی ن اندازه اون. بعد خیلی شوخی میکنه خیلی از شوخیاشم ب دلم میخوره  سکوت میکم گریم میگیره یا داد میزنم یا همس غر میزنم سر اون شاخی ک ب دلم خکرده ولی این انتظار داره هرواری کنه و هرچی میگه من عینه دلقکا فقط بشینم بخندم . ولی الان با اینکه مث اوله  همیشه محبت میکنه ولی حس میکنم من عادی سدمه. تکراری

منم همین حسو دارمیه نمونش اینکه شبا لباس مخصوص میپوشم ولی سریع درمیاره و کارشو میکنه

اره صوهر منم خودش میگ لاک بزن رژ قرمز بزن .چم موقه خاب لباس لختی اگ دوس داری بپوش  ولی اینکارا میکنم یادش میره تعریفم کنه  😐منم بدم میاد . نمیدونم چطور بهش بگم  اینجور منم دلسرد میشم

چندساله عروسی کردی؟من ۴ ساله عروسی کردم دوسالم نامزد بودیم این حسو ندارم هرچند قربون صدقه های شوهرم ازوقتی بچمون اومده کمترشده نسبت به قبل ولی خب میدونم چقدر دوسم داره وگاهیم به پسرمون حسادت میکنم😂سخت نگیر مشخصه عادی میشه ولی مهم اون دوس داشتن و عشقه که عادی نمیشه و روز به روز بیشتر عاشق هم میشین😍

اره صوهر منم خودش میگ لاک بزن رژ قرمز بزن .چم موقه خاب لباس لختی اگ دوس داری بپوش ولی اینکارا میکنم ...

دقیقا

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
اره صوهر منم خودش میگ لاک بزن رژ قرمز بزن .چم موقه خاب لباس لختی اگ دوس داری بپوش ولی اینکارا میکنم ...

خب یه زمان خارج از اون تایم خاص بهش بگو

یا تو واتس براش بنویس گ چیا دوس داری

چندساله عروسی کردی؟من ۴ ساله عروسی کردم دوسالم نامزد بودیم این حسو ندارم هرچند قربون صدقه های شوهرم ...

۱ سال و نیمه نامزدیمون ۲ ماه بود 

.من اصلا کم ندده بعد بچه همونجوره ولی من این حسو دارم  حس میکنم فک مبکنه من دیوانه و کم عقلم  و ادم بدجنسیم . ب خودشم گقتم میگ ایی چ حرفیه من میدکنم ت مهربونی ولی بخاطر  بدخلیقام یکم این حسو دارم البته ادم مهربون و شوخیم  ولی  سریع ناراحت میشم.

چون دیگه طاقت نداره😂

خودشم همینو میگه ولی من حس بدی دارم

سر همین کاراش انگار حس جنسیم از بین رفته

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️

خب باید بهش بگی من و شوهرم هردوتامون هرچی بخوایم بخصوص تو رابطه زناشوییمون همه رو به هم میگیم بیشترم پیام میدیم چون من روم نمیشه حضوری باهاش حرف بزنم راجب اون مسائل😂😂هرکدوم هرچی بخوایم به هم میگیم و همون کاری ک ازمون خاست رو صددرصد انجام میدیم