2777
2789

بعدش خاستگارای خوبی اومد براتون یا نه؟ 

من درحال حاظر دیگه قصدی ندارم ولی میخوام بدونم مورد خوبی اومد براتون؟ یا گذشته مهم بود 

بله اومده

همین الان پزشک و معلم خواستگارمه

ولی ازدواج نمیکنم

خودتو نجات بده از عشق سمی و اینا بخت خوبو خدا میرسونه

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

خواهرم با ی پسری دوست بود ولی چون ۲سال ازش بزرگتر بود بعد اینک حلقه نشون آوردن خانوادش گفته بودن ما راضی نیستیم خواهرم بهمش زد الان شوهرش پزشکه بهترین زندگی رو داره 

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بعد یه نامزدی نا موفق یه خاستگار خوب. برام اومد که عقد کردیم ولی بازم به هم خورد 

خیلی حالم خرابه 

هیچ شانس ندارم تو زندگیم

گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع) 
بله اومدههمین الان پزشک و معلم خواستگارمهولی ازدواج نمیکنمخودتو نجات بده از عشق سمی و اینا بخت خوبو ...

به سلامتی خیلیم خوب انشالله هرچی قسمتت باشه و خوشبخت بشی 

والا ماهم اطراف و فامیل ازدواجای بهتری داشتن بعد بهم زدن نامزدیشون اما الان یه تاپیک دیدم زده بود مادر گفته چون خواهرت نامزدی بهم خورده داره شرایطش سخته برای مورد خوب تعجب کردم 

ممنون که وقت گذاشتی و جواب دادی

یکی از اشناهای مادر من ۲ بار ازدواج نا موفق داشته (تو عقد بهم خورده) برای بار سوم با ی ادم خیلیییی خوب ازدواج کرد ک محرد هم بود، الانم ی بچه دترن و خانمه بی نهایت راضیه. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.😀