2777
2789
ن گیلان.. ندیدم حضوری فقط آگهی دیدم.. شدیدا کار لازمم همه جا میرم نمیشه اصن.. چون جایی کار نکردم دست ...

اگر مثل کار شوهرم اینا باشه برای زن خیلی خیلی سخته عزیزم چقده حقوقش؟

گیلان غرب؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پر برکت باشه

ممنونم🥰

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

خجالت آور که واسه خودش نه ولی آدمای اونجا بیشترشون معتادن

😐😐شما کجا رو منظورته؟ تا حالا غرفه های بازیافت و سوله های بازیافت و دیدی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
اگر مثل کار شوهرم اینا باشه برای زن خیلی خیلی سخته عزیزم چقده حقوقش؟گیلان غرب؟

ن گیلان شمال منظورمه حقوق نوشته توافقی.. فردا گفت بیا کاروببین.. 4تاخانوم کار میکنن.. فک نکنم بیمه کنن.. 

کاربری قبلی گیلدخت..گوگولی79
ن گیلان شمال منظورمه حقوق نوشته توافقی.. فردا گفت بیا کاروببین.. 4تاخانوم کار میکنن.. فک نکنم بیمه ک ...

همه جوره بسنج ببین چجوره بوش وحشتناکه شاید نتونی تحمل کنی 🥺

نه من اینجا رو میگم

اینجا کجاست دقیقا؟!  فکرکنم منظور استارتر سوله های بازیافت زباله است

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
ن گیلان شمال منظورمه حقوق نوشته توافقی.. فردا گفت بیا کاروببین.. 4تاخانوم کار میکنن.. فک نکنم بیمه ک ...

اگر بیمه داشت برو

یه خانم توی کیوسک کنار پارک کار میکنه

همیشه ظاهر مرتبی داره ماسک و دستکش داره، خیلی جذاب

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم