2777
2789
نامزدی چطوره؟

خوبه🙂زندگی متاهلی چطوره؟ 

من خیلی میترسم از زندگی متاهلی مخصوصا وقتی مهمون میاد و میره😑💔

- دارای یک نومزد که بعد از کلی سختی وراه دور به هم رسیدیم 🤍🥺•           ﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مهم نامزدی نامزدی خوش میگذره

اره خوبه🙂

- دارای یک نومزد که بعد از کلی سختی وراه دور به هم رسیدیم 🤍🥺•           ﮼دلخوشیم‌تویی‌میون‌این‌همه‌دل‌مردگی :)" 𝓗♥️🌱                                                             آدونتاسaduantas.احساس‌بی‌قراری‌وناامنی‌به‌خاطرآدم‌هاومکان‌های غریبه و ناآشنا✨️🪴. 

بازم چیز زیادی نفهمیدم ولی مرسی🥰

کسی که تنبلی تخمدان داره ، بهش قرص میدن تا فولیکول هاش رشد کنه ، روز ۱۲ ۱۳ اینا میره سونو گرافی تا چک کنن چندتا فولیکول بالغ داره ، بعدش براش امپول ازادسازی میزنن تا تخمکش ازاد بشه و بعدم اقدام میکنن برای بارداری .. 

اگر ۴ یا بیشتر فولیکول بالغ داشت ممکنه براش امپول ازادی سازی تخمک نزنن چون میگن یهو ۳ ۴ تا جنین شد بارداری پرخطری میشه بچه ها هم ممکنه زنده نمونن و زایمان زودرس رخ بده 

ولی خب بعضی کاربرا گفتن چندتا فولیکول داشت و امپولم زدن ولی دوقلو و اینا نشد ( این بارداری بصورت طبیعیه )

حالا ای وی اف یا همون بچه کاشتن قضیه ش فرق داره 

وقتی زن یا مرد مشکل ناباروری دارن مثلا حرکت اسپرم یا تعدادش کمه و .. ، ب خانم قرص و امپول میدن تا ۲ هفته مسرف کنه ، تو این دوهفته هم باید سونو بده چندبار تا وضعیت تخمدانش بررسی بشه ، براساس پاسخ دهی تخمدانش ب داروها ، دوز دارو رو کم یا زیاد میکنن، 

روز ۱۲ ۱۳ یا ۱۴ ۱۵ اینا میگن بیاید برای تخمک کشی .. تو اتاق عمل تخمک های خانم رو بیرون میکشن و با نمونه اسپرم شوهرش تو ازمایشگاه لقاح میدن .. مثلا ۱۰ تا تخمک کشیدن بیرون ممکنه ۷ تاش جنین بشه .. ۳ تا جنین رو چند روز بعد انتقال میدن به رحم خانم تا لانه گزینی کنه و بقیه جنین هاش رو فریز میکنن .. اگر ای وی اف بار اول موفقیت امیز نبود ، ماه بعد از جنین های فریز شده استفاده میکنن و ب رحمش انتقال میدن..

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

کسی که تنبلی تخمدان داره ، بهش قرص میدن تا فولیکول هاش رشد کنه ، روز ۱۲ ۱۳ اینا میره سونو گرافی تا چ ...

مصرف*

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

راهی نیست اگه بود من انجام می دادم.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

کسی که تنبلی تخمدان داره ، بهش قرص میدن تا فولیکول هاش رشد کنه ، روز ۱۲ ۱۳ اینا میره سونو گرافی تا چ ...

مرسی قشنگم

چقدر اطلاعاتتون بالاس🥺🥰

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

مرسی قشنگمچقدر اطلاعاتتون بالاس🥺🥰

از بس تحقیق کردم و نظرات مختلفم خوندم و خودمم الان کارم به ای وی اف کشیده باید یه چیزایی بدونم دیگه😂😂

مرسی قشنگمچقدر اطلاعاتتون بالاس🥺🥰

حالا ای وی اف دومدل داره

یکیش اینه اسپرمهای مرد رو بعد شستشو( شاید اصطلاح دیگه هم داشته باشه ) جدا سازی میکنن و کنار تخمکای خانم قرار میدن تا هرتخمک یه اسپرم رو قبول کنه ..

یه مدل دیگه هم هست،  کسایی که شوهرشون کیفیت و تعداد اسپرمش خیلی خیلی پایین باشه یا تخمک خانم خیلی کم باشه مثلا ۱ دونه دوتا و تشخیص بدن شانسشون تو ای‌ وی اف پایینه ، یه اسپرم رو با سوزن مخصوص به تخمک تزریق میکنن تا حتما جنین تشکیل بشه و بتونن براش انتقال بدن

ای یو ای هم هست 

تو ای یو ای ، از شوهر فقط نمونه میگیرن و بعد شستشو ، اسپرمای باکیفیتو تزریق میکنن به رحم خانم موقع تخمکگذاریش ، ممکنه لقاح صورت بگیره ممکن هم هست نگیره .. اگر این روشم بعد چندبار جواب نداد، زوجین میرن برای ای وی اف.. ولی من ای یو ای نکردم وقتم تلف میشد بنظرم 🤭

حالا ای وی اف دومدل دارهیکیش اینه اسپرمهای مرد رو بعد شستشو( شاید اصطلاح دیگه هم داشته باشه ) جدا سا ...

ایشاا...  موفق باشید عزیزم

خدا هر چی دوست داری بهت بده 

مرسی بابت توضیح های کاملت عزیزم

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

ایشاا... موفق باشید عزیزمخدا هر چی دوست داری بهت بده مرسی بابت توضیح های کاملت عزیزم

قربونت عزیزم ممنونم بابت دعای خیرت .. سلامت و موفق باشی همیشههه ♥️♥️♥️♥️♥️