2777
2789
عنوان

دلم گل میخااااد😭🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 73 پست

برای خودت بخر

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گلی ک ادم خودش میخرد جف شیش از اون دسته گلا بالاتره🥰🙂🙂🙂علل الحساب این تقدیم بتو هفته پیش برا خود ...

واییییی

خوشگله، مرسییی💖

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا من از گل خوشم نمی یاد 😅😅😅 خانم ها اینجا تاپیک میزنن همسرمون یا پارتنرمون گل نمیخره من تعجب می ...

من هم دوست ندارم کسی به من گل بده 

احساس میکنم پولش را هدر داده 

هر چیزی غیر از گل و شیرینی بهم بده بیشتر خوشحال میشم

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 

من شوهرم همیشه نه ولی بعضی موقع ها میخره میاره ولی من گل طبیعی از اینا ک رشد میکنن دوس دارم نه این گلها ک بعد مدتی خشک میشن و مجبورم بندازمشون دور

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻
چرا

خب باردارم، یه جوری میشه، مثلا میگن الان با شکمش و کلی دردسر بکر کل و استوریو..  است

بین دوستام از همه زودتر مزدوج شدم و الان بعصی کارا رو نمیتونم انجام بدم مث اونا🥲

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من شوهرم همیشه نه ولی بعضی موقع ها میخره میاره ولی من گل طبیعی از اینا ک رشد میکنن دوس دارم نه این گ ...

من شوهرم بعد عروسیمون آخرین بار برام وقتی بیبی چکم مثبت شد گرفته شش ماه میگذره ازش🫡

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب باردارم، یه جوری میشه، مثلا میگن الان با شکمش و کلی دردسر بکر کل و استوریو.. استبین دوستام از هم ...

آخی 

گل رو واسه دلت میخوای یا واس چشم بقیه😑

خوش باش بابا

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

اینقدر دلم میسوزه دوست پسر ۷سال پیشم در شروف عقده با دوست دخترش استوریایی میذارن چند روز پیش دیدم یهو دلم گرفت از فکرم نمیره دوسال من برا این آدم گریه کردم دیگه الان هیچ حسی ندارم بهش ولی دلم میگیره هر طوری خواستن دل شکوندن ندیدن له شدن ما رو الان خوش و خرم با عشقشونن منم بعد چند سال اومدم اعتماد کنم طرف یه ماه نشده رفت باز من موندم و به دل عاشق یه تنهایی و غصه خوردن برای کسی که می‌دونم ارزش نداره ولی دلم نمی‌فهمه

کارم شده گریه هر روز براش و اونم نمی‌بینه جواب نمی‌ده 💔 بعضی وقتا که دل تنگ میشم دلم میخواد قلبمو از جا در بیارم بکنم