2777
2789
عنوان

غیبت چی هس یکی میشه توضیح بدین اخه من نمیدونم غیبت به چیا میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 24 پست

حالا یه وقتایی هم هست که تهمت هم می زنی...

مثلا غیبت چیزی هست که واقعا اتفاق افتاده و طرف منظور بدی داشته و تو به بقیه می گی...یه وقتایی طرف منظوری هم نداشته...فقط تو گمان بد می بری و به بقیه می گی که هم می شه تهمت هم غیبت

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگه جشن تکلیف نگرفتن برات توضیح بدن مگه میشه ک ندونی غیبت چیه ۱۸سالته یا سنت و الکی میگی یا ملت و گر ...

خوب حالا چه اشکالی داره یه سوال پرسیده...به قول معروف پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب هست..بعضیا تو خانواده مذهبی نبودن..اصلا تو این وادیا نبودن کم کم دارن اشنا می شن

مگه جشن تکلیف نگرفتن برات توضیح بدن مگه میشه ک ندونی غیبت چیه ۱۸سالته یا سنت و الکی میگی یا ملت و گر ...

سنم رو الکی نگفتم  💔چون حوصله دورغ گفتن ندارم

والا کسی نگفته برام غبیت چیه اگر گفته اصلان هم یادم نیس بقیه چیزهارو یاد دارم ولی این یکی رو نمیدونم واسه همین ازتون پرسیدم

حالا سوال مهم پشت کسی حرف زدن و اون زندگی ما رو خراب کرده یا میخواد ب ما آسیب بزنه گناهه؟

ایا با گفتنش به بقیه مشکلت حل می شه؟بقیه می تونن کمکت کنن؟اگه اره بگو..اما اگه نه، فقط به خاطر اینه که زندگیتو خراب کنه و تو داری درد دل می کنی...می شه همون غیبت

خوب حالا چه اشکالی داره یه سوال پرسیده...به قول معروف پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب هست..بعضیا تو خانو ...

بله اینم ی حرفیه 

چون معمولا غیبت و تهمت و دروغ کلمه هایی هستن ک تکرارشون زیاده و معنیش واضحه برا همین برا منم سوال شد 

ایا با گفتنش به بقیه مشکلت حل می شه؟بقیه می تونن کمکت کنن؟اگه اره بگو..اما اگه نه، فقط به خاطر اینه ...

من ک اهل غیبت نیستم ولی وقتی با دوستم هم کلام میشم بعضیا از خیلیا زجر کشیدن و نمیتونن کاری کنن میان درد و دل میکنن  خودم حرفمو رک میگم ب همه و وقت ندارم پشت کسی صحبت کنم